INSPIRÁCIÓ

A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned!

30.07.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A No Dots kollekció pénztárcáit egyszerűen meg kell szerezned!

Sokan úgy tartják, hogy a tökéletesség egy nam létező fogalom. Mások pedig állítják, hogy a tökéletesség végigkíséri lépteid. És ez minden téren így van. Sokan el voltak ragadtatva a tarka pöttyökkel borított kollekciótól, mások inkább ezek nélkül akartak tárcát vásárolni. Mivel a VUCH divatmmárka mindenkinek kedvezni szeretne, ünnepélyesen bemutatta a No Dots kollekcióját, melyben az élénk színeké a főszerep, biztosan nem hagynak hidegen. Megtalálod a tökéletességet az egyikben t eis?

Forró újdonság

Ha az olyan emberek közé tartozol,akik nem tudnak két változat közt dönteni, nem fogsz repesni az örömtől. A No Dots pénztárcák a már meglévő hét tárcakollekciót egészítik ki, így pedig a VUCH pénztárcák kínálata nem egyszerűen nagy, hanem hatalmasméreteket öltött! Miért is válassz egyet a tárcák közül, melyek a legújabb trendeket követik? A válasz nagyon egyszerű. Mert azonnal beléjük szeretsz. És mi lehetne szebb, mint a szerelem?  

Tipp: A nyár és a színek elválaszthatatlanok. Melyik a te színed?

A No Dots pénztárcák a színeknek hódolnak. A piros bátorságot rejt magában, az életeréo és az energia megtestesítője.  A lila szín a lélek és a spiritualitás, szívélyesség szimbóluma. A rízsaszín a szerelem szinonimája, ideális a megleszívű és barátságos, romantikus lélekkel megáldott hölgyek számára. Vagy inkább fekete pénztárcáink közt van a kiszemelted? A fekete a rejtélyesség, misztikusság és elegancia hírvivője.

Ismerd meg az új pénztárcádat

A No Dots pénztárcáit megismerheted már azelőtt, hogy a kezedben tartanád. Megtudhatod, miként néznek ki kívül és belül, a termékleírás segít, könnyedén elolvashatod, melyikben hány zseb és kártyatartó van, melybe elrejtheted érékeidet. Természetesen azt is megtudhatod, melyiket hogyan szólíthatod, hiszen minden egyes darab saját, különleges névvel rendelkezik.  

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei? Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei?
Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre? Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?
Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!


Válassza ki az országát