INSPIRÁCIÓ

A VUCH márka segít és vele együtt te is

14.12.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A VUCH márka segít és vele együtt te is

A karácsony elsősorban az örömről szól és mi mindenkinek szeretnénk örömöt ajándékozni. Nemcsak a VUCH kiegészítőink okoznak örömöt, amelyet rengeteg lány és hölgy talál majd idén a fa alatt, hanem anyagi segítséget is nyújt Život dětem közhasznú szervezetnek. Annak érdekében, hogy ő karácsonyuk is boldog legyen, úgy döntöttünk, hogy minden  2018 december 12-én leadott rendelésből 600 Ft-t jó ügyre fordítunk.  Nagy örömmel tudatjuk, hogy ezen a napon a Život dětem szervezet részére  353 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze. http://www.zivotdetem.cz/

Köszönjük, ez mindannyiunk érdeme. ☺

Kösse össze a kellemest a hasznossal.

Célunk, hogy a világot gazdagítsuk valami széppel. Akár a táskáink, pénztárcáink és kiegészítőink, a mosoly, amelyet a termékeink csalnak az arcokra, és nem utolsó sorban a beteg gyermekek mosolya, akiknek segíteni tudtunk. Ez a segítség nem jöhetett volna létre nélkületek - vásárlóink nélkül. Ezért elsősorban nektek tartozunk nagy köszönettel.

Život dětem szervezetről

A Život dětem közhasznú szervezet 2000 óta segít, az idei évtől pedig elérte a felnőtt kort. A társaság segítő kezet nyújt a beteg, fogyatékos és elhagyott gyermekeknek Csehországban, akik nehéz élethelyzetbe kerültek és szükségük van a környezetük segítségére.

Kiknek segít a szervezet

A segítséget 18 éven aluli beteg gyermekek szüleinek, kórházaknak ajánlják fel, akiknek a szükséges felszerelés megvásárlásában, gyermek felszerelésének beszerzésében segítenek, ide tartoznak a gyermekotthonok, fogyatékossággal élők intézete, szociális támogatás intézete, csecsemőintézetek és hasonló szervezetek támogatása.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok