INSPIRÁCIÓ

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el

09.10.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el

Sajnálod, hogy a nyár már a végéhez közeleg, és az ősz veszi át a helyét? Tudjuk, hogyan küzheted le az őszi bágyadtságot! Egy olyan nyereményjátékkal készültünk, mely egy pillanat alatt felvidít. És nem csupán magadnak, barátnőidnek is örömet szerezhetsz. Csak részt kell venned a VUCH őszi nyereményjátékában, mely 2018.9.19. és 2018.11.19. közt zajlik majd.

A részvétel talán nem is lehetne egyszerűbb

Azon töprengsz, hogyan vehetnél részt a tarka díjakért folyó küzdelemben, melyek bearanyozzák az őszi napokat? Csupán látogass el a VUCH oldalára és küldj meghívót 5 barátnődnek Facebookon. Biztosan megköszönik majd, hiszen így ők is részt vehetnek a 60 000 Ft értékű játékban, mihelyst a Messenger üzenetben érkező linkre kattintva megadják e-mailcímüket. Ne habozz hát, szerezz örömet egy barátnődnek te is.

Mi a játék tétje?

Ha nem tudod, mivel örvendeztethetnéd meg igazán barátnődet, ne csüggedj, mi tudjuk. Igazán attraktív nyereménnyel készültünk, melyre minden ezredik résztvevő tehet szert. A nyeremény nem más, mint 60 000 Ft, melyre minden szerencsés nyertes fenheti a fogát. Szerinted is megéri? Ha pedig a szerencsések közé tartozol, akkor talán téged is meghív majd egy barátnőd nyereményjátékunkba, így akár te is megkaparainthatod a fantasztikus nyereményt. ?

Már csatlakoztál  őszi VUCH nyereményjátékunkhoz? Ne várakozz, most jött el a megfelelő idő.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok