INSPIRÁCIÓ

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el

09.10.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az ősszel együtt új nyereményjáték érekzik, melyet te sem mulaszthatsz el

Sajnálod, hogy a nyár már a végéhez közeleg, és az ősz veszi át a helyét? Tudjuk, hogyan küzheted le az őszi bágyadtságot! Egy olyan nyereményjátékkal készültünk, mely egy pillanat alatt felvidít. És nem csupán magadnak, barátnőidnek is örömet szerezhetsz. Csak részt kell venned a VUCH őszi nyereményjátékában, mely 2018.9.19. és 2018.11.19. közt zajlik majd.

A részvétel talán nem is lehetne egyszerűbb

Azon töprengsz, hogyan vehetnél részt a tarka díjakért folyó küzdelemben, melyek bearanyozzák az őszi napokat? Csupán látogass el a VUCH oldalára és küldj meghívót 5 barátnődnek Facebookon. Biztosan megköszönik majd, hiszen így ők is részt vehetnek a 60 000 Ft értékű játékban, mihelyst a Messenger üzenetben érkező linkre kattintva megadják e-mailcímüket. Ne habozz hát, szerezz örömet egy barátnődnek te is.

Mi a játék tétje?

Ha nem tudod, mivel örvendeztethetnéd meg igazán barátnődet, ne csüggedj, mi tudjuk. Igazán attraktív nyereménnyel készültünk, melyre minden ezredik résztvevő tehet szert. A nyeremény nem más, mint 60 000 Ft, melyre minden szerencsés nyertes fenheti a fogát. Szerinted is megéri? Ha pedig a szerencsések közé tartozol, akkor talán téged is meghív majd egy barátnőd nyereményjátékunkba, így akár te is megkaparainthatod a fantasztikus nyereményt. ?

Már csatlakoztál  őszi VUCH nyereményjátékunkhoz? Ne várakozz, most jött el a megfelelő idő.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!
Divattippek: Hogyan kombináljunk táskát pénztárcával? Divattippek: Hogyan kombináljunk táskát pénztárcával?
Nyári kezdőcsomag: Mi nem hiányozhat a nyári ruhatáradból? Nyári kezdőcsomag: Mi nem hiányozhat a nyári ruhatáradból?


Válassza ki az országát