INSPIRÁCIÓ

Az új VUCH hátizsákkal nem veszel el a városi dzsungelben sem!

16.05.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Kényelem vagy stílus? Miért ne ötvöznéd a kettőt? Tudjuk, hogy sikerülhet. Éppen ezért büszkén és harsonák kíséretében bemutatjuk a stílusos és nagyon kényelmes VUCH hátizsákokat a Travel Collection soraiból. Amint a hátadra dobod a hátizsákot, el is felejted, hogy bármit is magaddal kell cipelned. Mindemellett pedig a környezeted elismerő pillantásait is magadra vonzod.

Ilyen még nem volt!

Ha létezik olyasmi, amit forró újdonság címszóval illethetünk, akkor azok hátizsákjaink, amelyek A.) stílusosak,  B.) feltűnőek  C.) tágasak. Egyszerűen mindent beteljesítenek, amit egy hátizsáktól elvársz, sőt akár elegáns darabokhoz is viselheted a legnagyobb lelki nyugalommal.

Örvendek, Travel collection

Maga a kollekció már a nevében hordozza az utazást, ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy a hátizsákoddal be kell utaznod a világot (bár biztosan nem ellenkezne), az elnevezés csupán arra utal, hogy a hátizsákok olyannyira kényelmesek, hogy azt kívánod majd, kísérjenek el minden lépésednél. Mondjuk utadon a munkahelyedig vagy az iskoláig.

Ki a természetbe? Miért ne? A városba! Kétségtelenül

Valaki azt mondta neked, hogy a hátizsák nem való máshová, csak a természetbe? Akkor az illető nem tudja, mit beszél. Tagadhatatlan, hogy a természetben is megtalálják a helyüket, de ugyanúgy beilleszkednek városi közegben is, sőt, mintha csak erre teremtették volna őket.  Megjelenésüket arany részletek ékesítik, melyek arra bizdítanak, hogy a nagyvásŕos utcáin csillogj velük. A VUCH hátizsákot magaddal viheted a parkba, vízpartra vagy shoppingolni, ahová csak szeretnéd.

Fekete vagy kék? Esetleg mindkettő?

Egy lista a kék színű Gorgeous Gail hátizsákkal és a fekete Perfect Page hátizsákkal.Úgy hasolítanak, mint két tojás, de az egyik fekete színének köszönhetően maga a megtestesült elegancia a másik inkább játékos színű. Melyikre csapsz le? Vagy mindkettőt akarod?

Már nem kell kompromisszumokat kötnöd. Tegyél szert kényelemre és stílusra egyetlen VUCH hátizsákban a Travel Collection soraiból.

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát