INSPIRÁCIÓ

Ékszerek + geometriai formák = tökéletes kapcsolat

11.06.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Kör, téglalap, négyzet, háromszög... Nézz körül, és próbáld meg összeszámolni az összes geometriai formákat, amelyek körülöttünk vannak. Hogy a tízediknél tartasz, és még mindig újat, és újakat fedeztél fel? Akkor meg van erősítve az a tény, hogy a geometriai formák uralkodnak a világon. Végül is, ők is uralják az ékszerek világát. Erről saját magad meggyőződhetsz a rozsdamentes acél VUCH ékszerekkel, amelyek tisztelik a geometriai formákat.

Ahol geometriai alakzatok vannak, ott léteznek a vonalak is

Nem muszáj éppen szeretned a geometriát, hogy a VUCH ékszereket, amelyeket a geometrikusformák uralják, megtetsszenek az első pillantásra. Éppen annak köszönhetően, hogy egyben picik és kreatívak, főleg nem kell sokáig gondolkoznod arról, hogy mihez fogod őket hordani. Szinte mindenhez illenek. Hidd el, evvel az ékszerrel könnyedén kellemesen meghatod a környezetedet.

A nevem: rozsdamentes acél

Az öreg szerelem nem rozsdásodik... Mi köze ehhez a VUCH ékszereknek? Több, mint gondolnánk. Megszeretjük őket az első pillantásra. És valóban rozsdamentesek, mert rozsdamentes acélból készülnek, ami szintén értékes tény, mert alkalmas allergiás betegeknek is. A fülbevalók így nem okoznak galibát, hanem inkább parádét.

A gyűrűktől a nyakláncig

Néha nem tudod, hogyan kombinálni az ékszereket? Ekkor támaszkodj a geometriai készletekre! Összeszerelheted a teljes készletet a gyűrűből, karkötőn, fülbevalón keresztül a nyakláncig. Együtt nagyszerűnek mutatnak.

Az ékszerek legjobban az ajándékcsomagolásban érzik magukat

A VUCH csomag kicsomagolása mágikus rituálé válik, az ajándékcsomagolásnak köszönhetően. Élvezd az örömteli élményt, miközben a csomag megérkezik, a karácsonyi ajándékok kicsomagolása során. Szeretnéd VUCH ékszerrel megajándékozni barátodat, édesanyádat, vagy netalán a nővéredet? Akkor biztosan az ajándékcsomag jó ötlet lesz!

VUCH kézitáska, óra, vagy pénztárca tulajdonosa vagy? És tudod, hogy a VUCH termékhez, legjobbak illik egy további VUCH termék? Tehát ne habozz, ékszereidet díszítsed ki geometrikusformákkal.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Must haves of the season: Refine your spring look Must haves of the season: Refine your spring look
Tune in for May romance with Vuch Tune in for May romance with Vuch
Our bestsellers: The most desirable Vuchkas Our bestsellers: The most desirable Vuchkas
Spruce up spring with accessories in stunning pastel colours Spruce up spring with accessories in stunning pastel colours


Válassza ki az országot