INSPIRÁCIÓ

És mely szemüveg leginkább alkalmas a szép arcod kinézetére?

22.06.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Napszemüveg, muszáj, hogy a Tiéd legyen!

A napszemüvegekkel úgy van, mint egy kézitáskákkal. Az egyik kevésbé-, a másik pedig illik mindenhez. Nyisd meg velünk a VUCH napszemüvegek világát. A változatos világot, ahol kétségtelenül olyan szemüvegre találsz, amely biztosan szemgyönyörködtető lesz számodra. A VUCH napszemüvegekről szóló kis útmutató megsugalja, hogy milyen is illik néked. És mely szemüveg leginkább alkalmas a szép arcod kinézetére.

Napszemüveg a különcök számára

Ha olyan szemüvegre vágysz, milyet az utcán, csak úgy nem látni, akkor rátaláltál éppen a megfelelőre. Gondolkodsz arról, hogy milyen jegygyűrű felelne meg a legjobban? Nincs válasz. Mi ez? A fantáziadús Gum, Chicory és Natty szemüvegek rózsaszín, szürke, és kék színben, keretek nélkül, ezért olyan egyedülállóak.

Napszemüveg azok számára, akiknek a színek nem idegen

A napfényes idő során Vannak pillanataid, amelyek örömmel, nevetéssel, és színekkel kötődnek össze? Akkor Te vagy megfelelő novícius, akihez a tarka színek illenek. Mit mondanál a Flowery szemüvegre, átlátszó rózsaszín kerettel? Vajon jobban vonzó számodra a Narcisy sárga polarizáló szemüveg? Vagy a szíved jobban vágyik a Grassy szemüveg iránt, zöld keretekkel, amely összhangban van a rózsaszín üvegekkel?

Napszemüvegek, melyek kifejtik a szex iránti sóvárgást

Milyen minta javítja jobban az előnyeidet, mint az, amely szebb leányzót varázsol belőled? Az idény menő stílusa - a macskastílus, melynek köszönhetően vonzónak, és magabiztosnak érzed Önmagadat. Jaguary, Tygry és Panthery szemüvegek számodra vannak készítve!

Tipp: Hogyan válasszak szemüveget az arcom formájának megfelelően?

Minden arcformára más kivitelű szemüveg illik. Melyik szemüveg, az arcodra nézve felséges?

Gömbölyű arc

Minden reggel a tükörben nézegeted a bűbájos kerek arcodat? Ezután nyúlj inkább a szögletesebb keretekkel ellátott szemüveg után, amely karcsúbb arckifejezést idéz elő. Például választhatsz a már említett Panthery, Tygry, és Jaguary napszemüvegek közül.

Szögletes arc

Bűbájos szögletes arcvonalid vannak? Nyilvánvaló, hogy Néked tökéletesen megfelel az ovális, és kerek szemüveg. A Joy, a Holiday és a Summer szemüvegek számodra teli találat.

Háromszög alakú arc

Gyönyörű arcod háromszögre emlékeztet? Optikailag ezt ki lehet egyensúlyozni, ha felteszed a megfelelő kereteket, minden díszítés nélkül. Találsz ilyet a VUCH napszemüvegek világában? Persze! A kifinomult jellemző vonásaidat növelik az Africa, Asia, Australia, és Evropa napszemüvegek.

Ovális arc

Az arcod oválisnak tűnik? Akkor teljes szívből gratulálunk! Ezek az arcvonások eszmeinek tekinthetők. Szabad kezeid vannak a napszemüveg kiválasztásában. Nem kell aggódnod választani a merészebb daraboktól, mint a Matte, Dawned, Caty, Meadow, illetve a Giraffe.

A szemüveged már ki van választva? Akkor ne habozz, és dobd be a kosárba, hogy minél hamarabb indulhass a nyári idény felé.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok