INSPIRÁCIÓ

És mely szemüveg leginkább alkalmas a szép arcod kinézetére?

22.06.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Napszemüveg, muszáj, hogy a Tiéd legyen!

A napszemüvegekkel úgy van, mint egy kézitáskákkal. Az egyik kevésbé-, a másik pedig illik mindenhez. Nyisd meg velünk a VUCH napszemüvegek világát. A változatos világot, ahol kétségtelenül olyan szemüvegre találsz, amely biztosan szemgyönyörködtető lesz számodra. A VUCH napszemüvegekről szóló kis útmutató megsugalja, hogy milyen is illik néked. És mely szemüveg leginkább alkalmas a szép arcod kinézetére.

Napszemüveg a különcök számára

Ha olyan szemüvegre vágysz, milyet az utcán, csak úgy nem látni, akkor rátaláltál éppen a megfelelőre. Gondolkodsz arról, hogy milyen jegygyűrű felelne meg a legjobban? Nincs válasz. Mi ez? A fantáziadús Gum, Chicory és Natty szemüvegek rózsaszín, szürke, és kék színben, keretek nélkül, ezért olyan egyedülállóak.

Napszemüveg azok számára, akiknek a színek nem idegen

A napfényes idő során Vannak pillanataid, amelyek örömmel, nevetéssel, és színekkel kötődnek össze? Akkor Te vagy megfelelő novícius, akihez a tarka színek illenek. Mit mondanál a Flowery szemüvegre, átlátszó rózsaszín kerettel? Vajon jobban vonzó számodra a Narcisy sárga polarizáló szemüveg? Vagy a szíved jobban vágyik a Grassy szemüveg iránt, zöld keretekkel, amely összhangban van a rózsaszín üvegekkel?

Napszemüvegek, melyek kifejtik a szex iránti sóvárgást

Milyen minta javítja jobban az előnyeidet, mint az, amely szebb leányzót varázsol belőled? Az idény menő stílusa - a macskastílus, melynek köszönhetően vonzónak, és magabiztosnak érzed Önmagadat. Jaguary, Tygry és Panthery szemüvegek számodra vannak készítve!

Tipp: Hogyan válasszak szemüveget az arcom formájának megfelelően?

Minden arcformára más kivitelű szemüveg illik. Melyik szemüveg, az arcodra nézve felséges?

Gömbölyű arc

Minden reggel a tükörben nézegeted a bűbájos kerek arcodat? Ezután nyúlj inkább a szögletesebb keretekkel ellátott szemüveg után, amely karcsúbb arckifejezést idéz elő. Például választhatsz a már említett Panthery, Tygry, és Jaguary napszemüvegek közül.

Szögletes arc

Bűbájos szögletes arcvonalid vannak? Nyilvánvaló, hogy Néked tökéletesen megfelel az ovális, és kerek szemüveg. A Joy, a Holiday és a Summer szemüvegek számodra teli találat.

Háromszög alakú arc

Gyönyörű arcod háromszögre emlékeztet? Optikailag ezt ki lehet egyensúlyozni, ha felteszed a megfelelő kereteket, minden díszítés nélkül. Találsz ilyet a VUCH napszemüvegek világában? Persze! A kifinomult jellemző vonásaidat növelik az Africa, Asia, Australia, és Evropa napszemüvegek.

Ovális arc

Az arcod oválisnak tűnik? Akkor teljes szívből gratulálunk! Ezek az arcvonások eszmeinek tekinthetők. Szabad kezeid vannak a napszemüveg kiválasztásában. Nem kell aggódnod választani a merészebb daraboktól, mint a Matte, Dawned, Caty, Meadow, illetve a Giraffe.

A szemüveged már ki van választva? Akkor ne habozz, és dobd be a kosárba, hogy minél hamarabb indulhass a nyári idény felé.

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát