INSPIRÁCIÓ

Ezeknek a táskáknak nem tudsz majd ellenállni. Csekkold újdonságainkat a Sense Collection soraiból

22.10.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ezeknek a táskáknak nem tudsz majd ellenállni. Csekkold újdonságainkat a Sense Collection soraiból

A divat világában az alábbi a mottód: A több néha kevesebb? Akkor biztosan egyetértesz abban, hogy minden nő megérdemel időről időre egy új táskát. És ha már sok táskád van odahaza? Akkor még többet érdemelsz. Ismerd meg Sense kollekciónk új táskáit. Mivel babonáznak majd meg? Színeikkel, nagy térhelyükkel és luxushatású arany részleteikkel.

Szerelem száll a levegőben! Te is érzed?

A Sense Collection az érzelmeken alapszik. Ha pozitív érzelmeket ébresztenek benned a Sense Colleciton táskái, akkor részben beteljesítéették titkos küldetésüket. A további pedig abban rejlik, hogy mindig örömet okoznak majd, amikor magaddal viszed őket. Sétálni, moziba, vásárolni vagy mikor látogatóba mész a barátnődhöz.

Fülek, melyek illenek ám

Ahhoz, hogy a VUCH Sence Collection táskái minden kincsedet elbírjanak, nagy erővel kell rendelkezniük. Ezt a két fül biztosítja. Az egyik rövid a másik pedig hosszú. Ne félj, minden egyéb pedig tökéletesen szimmetrikus.

A feketére esküszöl, vagy adsz lehetőséget a színeknek is?

Az olyan lányoknak és nőknek, akik az eleganciát részesítik előnyben, megalkottuk a Hypnotic Haileyt. Azoknak, akik fel akarják dobni a gardróbjukat pár színnel, azonban szeretik az személyreszabott egyszerűséget, akkor a piros Gracious Grace vagy a türkíz Dynamic Deborah a megfelelő választás. És mi lesz azokkal, akik a színek kombinációját szeretik? Nekik pedig itt van a kék-lila Sweet Samantha vagy a lila-szürke Snave Savannah táskánk. A VUCH márkánál egyszerűen minden hölgy megtalálja, amit keres.

Eltelt egy év, s már várom, hogy legyen újra karácsony

Hallottad már valaha az „októbrácsony“ szavat? Hogy nem? Akkor vedd fel sürgősen a szótáradba. Ez az első olyan hónap, mikor a karácsony szerelmeseit elkapja az első vásárlási láz. Azok közé tartozol, akik mihamarabb be szeretnék szerezni az ajándékokat? Akkor egy forró tippel készültünk neked, mely minden divatőrültet megörvendeztet: Ha táskát fogsz vásárolni magadnak, vegyél rögtön kettőt! És ezzel egy ajándékról gondoskodtál is. Ráadásul csodaszép ajándékcsomagolásban érkezik majd.

Téged már hatalmukba kerítettek a Sense Collection új táskái? Hisszük, hogy első látásra beléjük szeretsz.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát