INSPIRÁCIÓ

Készüljön fel a pöttyök áradatára VUCH pénztárcákkal

10.07.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Készüljön fel a pöttyök áradatára VUCH pénztárcákkal

A világon nincs olyan minta, amely jobban jellemezné a VUCHot, mint a pöttyök. Már nem múlik azon, hogy a pöttyök feketék, fehérek vagy a szivárvány színeiben pompáznak. Egy biztos, a pöttyök uralják a világot, ha nem is az egészet, de a VUCH pénztárcák világát mindenképpen. Azon gondolkozol, hogy beszereznél magadnak egy pöttyös csodát? Gyere velünk, és nézd meg az egyes kollekcióinkat és pénztárcáinkat, amelyek tökéletesek az utolsó pöttyig.

Kicsi és nagy, villámzárral és kapoccsal

Ne habozz egy percet sem, tárd ki a az ajtót a VUCH pénztárcák világába, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres. A választék tényleg széles. A pénztárcák különböznek nagyságban, színbenés, zsebek és rekeszek számában és a  zárás típusában. Egy azonban közös bennük, az hogy gyönyörűek és  elbűvölő ajándék csomagolásban kapod meg.

Dots Collection

Nem hiába van a Dots Collection nevében is a pötty megnevezés. A pötty az, amit elsőnek megfigyelsz  a pénztárcán. Nem ez lesz az egyetlen, ami felkelti érdeklődésedet,  az ennivaló színek, a minőség és a részletek. Nem azon múlik, hogy nagy pénztárcát választasz-e, amibe belerakod az irataidat és a pénzedet vagy kicsit, amelyik belefér bármilyen táskába (legjobban a VUCH táskában érzi magát).

Black Dots Collection

Tudod milyen háttéren mutatnak legjobban a pöttyök? A feketén! Ezért a VUCH pénztárcák a  Black Dots Collection-ból büszkélkednek tarka színekkel, amelyek fel vannak díszítve csinatalan pöttyökkel fekete háttéren. Az egyiket meg kell szerezned. 

Leather Collection

Ugye ez a kollekció bőr illatú? Száz százalékban igazad van. Nemcsak bőrből készültek ezek a pénztárcák, de köztük felfedzheted a pöttyöseket is. Nézd meg a Sally, Rochelle, Vanille és a Babette pénztárcákat.

Zippy Collection

Ahol a Zippy Collection a  VUCHtól, ott érthetően villámzár is van. Azon kívül, hogy ezeket a pénztárcákat praktikus villámzár díszíti, vannak köztük olyanok is, amelyek pöttyökkel borított sávval vannak díszítve.  Pont a villámzár és a pöttyök kombinációja az, amit keresel? Akkor rátaláltál az igazi pénztárcára.

TIPP: A pöttyös ajándék a legjobb

Biztosan nem felejtetted el, amit már feljebb említettünk, hogy a VUCH pénztárcákat elbűvölő ajándék csomagolásban küldjük. Ez arra csábít, hogy ez a pénztárca ideális ajándék barátnődnek, anyukádnak vagy a testvérednek.

TIPP 2: Fil VUCH szűrő

Az összes pénztárcát egyszerűen kikeresed, ha használod a z ügyes szűrőnket, rákattintasz a minta kategóriára, és kiválasztod a pöttyös pénztárcákat. Azonnal megjelenik az összes, amelyet a VUCH márka kínál.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát