INSPIRÁCIÓ

Nagy nyári fotóverseny a VUCH-sal.

19.07.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Nagy nyári fotóverseny a VUCH-sal

NYERJ ÁLOMNYARALÁST és további több tíz VUCH ajándékot

Az álmomat élem – minden napon – avagy álomnyaralás a Vuchnak köszönhetően! Az álmokat nem elég elképzelni, azért vannak, hogy beteljesítsük őket. Van egy álomuticélod, amely nagyon drága, és hiányzik pénzed, időd és bátorságod, hogy meglátogasd? Akkor most felejtsd el a korlátokat és irány fotózni. De ne egy hétköznapi selfit készíts! Csak szépen, kreatívan, vidáman és őszintén. É sami a legfontosabb- egy Vusi is legyen a képen.

Végre valahára egy selfi erejéig örökítsd meg a Vuch termékeit!

Nem fogunk kertelni – a nyár és a fotókkal teli mobil elválaszthatatlanul összetartoznak. El kell dicsekedni a barátnőnek, hol voltál fürdeni a hétvégén, vagy milyen szuper grillpartin vettél részt. Most azonban a mindent megőrökítő szenvedélyed ismeretlen tájakra juttathat el a térképen – irány az álomuticél. Készíts egy feltűnő fotót egy Vuch termékkel, a fotót töltsd fel az instagramra és lásd el  #vuch jelzéssel és írd meg, hová szeretnél elutazni egy álomnyaralás keretein belül.

Hogyan tudod majd meg, hogy valóra váltak-e az álmaid?

Minden hétfőn kiválasztjuk a 6 legjobb fényképet. Ha a tiéd is köztük lesz, akkor azonnali nyertesként egy új Vusit kapsz. A legjobb képek pedig bekerülnek a döntőbe is. A nagy NAP pedig 2018.8.31-én lesz, amikor is facebook oldalunkon szavazást indítunk az álomnyaralás nyertesének kiválasztására.

Hogyan növelheted az esélyed a nyereményre?

Ez igazán nagyszerű! Mindenki tetszőleges számú fotóval nevezhet be a versenybe! Így az esélyeidet kedvedre növelheted! A verseny 2018.7.19. és 2018.8.31. közt zajlik majd! Legyen hát Vusid inkább mindig kéznél, hogy egyetlen remek fotóötlet se menjen kárba, s ne maradj le így az utazásról sem!

A versenyben való részvétellel feljogosít fényképe felhasználására, melyet győzelem esetén közösségi hálóinkon is közlünk. Így nemcsak csodás nyereményhez jut, hanem művészi képe nyilvánosan vonzza majd a többi divatimádót, táskák, pénztárcák és minden ízléses darab csodálóját.

A verseny feltételei:

  1. Készíts képet egy Vuch termékkel
  2. A fotót lásd el #vuch jelzéssel és írd meg, hová szeretnél utazni
  3. Kövess minket a @vuch_hu profilon

Minden hétfőn kiválasztjuk a 6 legjobb fényképet, aa készítőjüket pedig egy Vusival jutalmazzuk + a legjobb pedig automatikusan bekerül a döntőbe az álomnyaralásért.

 

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok