INSPIRÁCIÓ

Nagy nyári fotóverseny a VUCH-sal.

19.07.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Nagy nyári fotóverseny a VUCH-sal

NYERJ ÁLOMNYARALÁST és további több tíz VUCH ajándékot

Az álmomat élem – minden napon – avagy álomnyaralás a Vuchnak köszönhetően! Az álmokat nem elég elképzelni, azért vannak, hogy beteljesítsük őket. Van egy álomuticélod, amely nagyon drága, és hiányzik pénzed, időd és bátorságod, hogy meglátogasd? Akkor most felejtsd el a korlátokat és irány fotózni. De ne egy hétköznapi selfit készíts! Csak szépen, kreatívan, vidáman és őszintén. É sami a legfontosabb- egy Vusi is legyen a képen.

Végre valahára egy selfi erejéig örökítsd meg a Vuch termékeit!

Nem fogunk kertelni – a nyár és a fotókkal teli mobil elválaszthatatlanul összetartoznak. El kell dicsekedni a barátnőnek, hol voltál fürdeni a hétvégén, vagy milyen szuper grillpartin vettél részt. Most azonban a mindent megőrökítő szenvedélyed ismeretlen tájakra juttathat el a térképen – irány az álomuticél. Készíts egy feltűnő fotót egy Vuch termékkel, a fotót töltsd fel az instagramra és lásd el  #vuch jelzéssel és írd meg, hová szeretnél elutazni egy álomnyaralás keretein belül.

Hogyan tudod majd meg, hogy valóra váltak-e az álmaid?

Minden hétfőn kiválasztjuk a 6 legjobb fényképet. Ha a tiéd is köztük lesz, akkor azonnali nyertesként egy új Vusit kapsz. A legjobb képek pedig bekerülnek a döntőbe is. A nagy NAP pedig 2018.8.31-én lesz, amikor is facebook oldalunkon szavazást indítunk az álomnyaralás nyertesének kiválasztására.

Hogyan növelheted az esélyed a nyereményre?

Ez igazán nagyszerű! Mindenki tetszőleges számú fotóval nevezhet be a versenybe! Így az esélyeidet kedvedre növelheted! A verseny 2018.7.19. és 2018.8.31. közt zajlik majd! Legyen hát Vusid inkább mindig kéznél, hogy egyetlen remek fotóötlet se menjen kárba, s ne maradj le így az utazásról sem!

A versenyben való részvétellel feljogosít fényképe felhasználására, melyet győzelem esetén közösségi hálóinkon is közlünk. Így nemcsak csodás nyereményhez jut, hanem művészi képe nyilvánosan vonzza majd a többi divatimádót, táskák, pénztárcák és minden ízléses darab csodálóját.

A verseny feltételei:

  1. Készíts képet egy Vuch termékkel
  2. A fotót lásd el #vuch jelzéssel és írd meg, hová szeretnél utazni
  3. Kövess minket a @vuch_hu profilon

Minden hétfőn kiválasztjuk a 6 legjobb fényképet, aa készítőjüket pedig egy Vusival jutalmazzuk + a legjobb pedig automatikusan bekerül a döntőbe az álomnyaralásért.

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei? Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei?
Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre? Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?
Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!


Válassza ki az országát