INSPIRÁCIÓ

A 2020-AS NYÁR TRENDJEI, főszerepben - a Vuch újdonságai

06.08.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Biztosan láttad már, hogy nemrég bemutattunk néhány új darabot, amelyek gyorsan termékeink listájának élére kerültek. Tanácsot adunk neked abban, hogyan viseld és kombináld az idei nyár trendjeit. Készen állsz? Akkor fogjunk neki!

Telt színek és neonszínek megunhatatlanok

Úgy, mint néhány előző szezonban is, idén is a ragyogó és a neonos színek a menők. A rózsaszín, kék és sárga színek sem kivétel és ezek kombinációját megtalálod például az új Aurelu pénztárcánkon. Ami az ilyen színű ruházatot illeti, az egyszínű és egyszerű szabású darabokat kellene előnyben részesítenünk. A mi tippünk százszázalékban a sárga! Univerzális, a szőkéknek és a barnáknak egyaránt illik és mindig feldobja még a legegyszerűbb ruházatot is. Kombináld például egy élénk sárga blúzt és fekete farmert, és ehhez az öltözethez a színes Aureli pénztárca már csak hab a tortán.

Tiszta vonalak és egyszerűség

Az idei nyár témája az egyszerű minták és a színes vonalak. Az ingruha nem hiányozhat az idei nyári ruhatáradból, mivel azon kívül, hogy nagyon szép, nyáron értékelni fogod, hogy kényelmes és szellős. Javasoljuk, hogy hasonló darabokat egyszerűen elegáns kiegészítőkkel kombináld, mint például az új fekete Zoya táska. Ha inkább a színesebb kiegészítőket szereted, ne félj feldobni a ruházatodat például piros színnel. Ebben segít neked következő újdonságunk - a Cypris táska.

Pöttyök nélkül mit sem érne!

Dobře víme, že puntíky jsou zkrátka bezkonkurenční. Tohle léto je asi budeš vídat ještě častěji, než jsi zvyklá, protože i puntíky jsou žhavým trendem pro rok 2020. V tomto ohledu se originalitě meze nekladou a ty můžeš vyrazit do města v puntíkatých šatech nebo šortkách. Pokud se ti puntíky líbí, ale na oblečení ti nepřijdou příliš lichotivé, vyřeš to puntíkatými doplňky. Naše nové vušky se drží puntíkaté tradice a jsou tak v pomyslném žebříčku top tipů na léto 2020. Předsatvujeme ti Jessy, Mussy, Gordana a Florianna.

Jól tudjuk, hogy a pöttyök utánozhatatlanok. valószínűleg idén nyáron még gyakrabban fogod őket látni, mivel a pöttyök a 2020-as nyár egyik hitjei. Ennek fényében az eredetiségnek nem szab semmi határt és indulhatsz a városba pöttyös shortban vagy ruhában. Ha szereted a pöttyöket, de a ruhákon nem igazán jön be neked, akkor használj inkább pöttyös kiegészítőket. Az új Vusik tartják magukat a pöttyös hagyományhoz és ezért szerepelnek a 2020-as nyár top tippjei között. Bemutatjuk neked Jessy, Mussy, Gordana a Florianna termékeinket.

Stílusos és egyben praktikus

Azok kívül, hogy csodásan fogsz kinézni a nyáron, az is fontos, hogy jól érezd magad a bőrödbe., Vannak olyan kiegészítők is, melyek csodaszépek és elegánsak, de nem alkalmasak a mindennapi használatra. Mi a Vuch-nál állandóan azon ügyködünk, hogy termékeink tökéletesek legyenek és hogy a lehető legtöbb hölgy viselőjük elégedett legyen. Nagyon fontos számunkra az esztétika és gyakorlatias használhatóság kombinációja.

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy praktikus nő értékelni fogja azt a táskát, amely nem annyira nagy méretű, de egyben minden belefér, amire szüksége van. Szintén értékelni fogja, hogy kezei szabadok, de a szereléshez nem illik a hátizsák és így tovább. A crossbody táskát szuper választásnak bizonyulnak a nyári fesztiválokra, bulikra, koncertekre, vagy akár mindennapos használatra a városban. Az utolsó ajánlatunk az új steppelt táskák Zita, Marlow a Tenesie. Alakjuknak és szilárd alsó részüknek köszönhetően nagy tárhellyel rendelkeznek és minimum egy ilyet illik beszerezni minden kedves hölgynek!

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát