INSPIRÁCIÓ

A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál

22.02.2024 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A Vuch, egy a női darabjairól ismert márka, amely minden gardróbot feldob és egyediséget kölcsönöz, természetesen nem feledkezik meg a népesség másik feléről sem – igen, a férfiakról beszélünk. Ez az evolúció az eredetileg női portfólióból egy inkluzívabb kínálat felé, amely a férfiakat is megszólítja, több mint csak a választék bővítése. Ez egy forradalom abban, ahogyan a Vuch a tervezéshez, funkcionalitáshoz és főként – a stílushoz közelít. Mi valóban tudjuk, hogy a férfiak mit igényelnek valójában a divat kiegészítők terén. Néha talán jobban, mint ők maguk. Végül is márkánkat rögtön két férfi alapította.

És így összeállítottuk a Vuch férfi kollekciójának TOP 3 darabját neked. Minden egyes darab kötelező felszerelés a modern kor férfi számára.

Sirius Men: Nem csak egy hátizsák, hanem társ minden kalandban

Képzeld el azt a hátizsákot, amely olyan kényelmes, hogy elfelejted, hogy a hátadon van. Igen, a Sirius Men-ről beszélünk. Nem csak munkába menet lesz a társad, hanem az ismeretlenbe vezető kirándulásokon sem riad meg. És miért is tenné? Annyi zsebbel és rekesszel, még a legigényesebb túlélőcsomagot is kezelni tudja. Ki gondolta volna, hogy egy hátizsák lehet a wingmaned a kalandokban? Mi. És ezért készítettük el neked.

És most a tények. Technikásabb tervezésével tűnik ki. A hálós hátoldal és a párnázott vállpántok minden nap könnyebbé teszik. A roll-top rendszer lehetővé teszi a méret rugalmas beállítását. A reciklált anyag használata is szimpatikussá teszi.

Aris: Tágas pénztárca a modern férfi számára

Az Aris egy pénztárca, amely azt mondja, „IGEN!“. Igen, belefér a zsebedbe. Igen, gondoskodik minden kártyádról, pénzről, sőt még arról a régi kávézói blokkról is, amire elfelejtettél. Olyan tágas, hogy ha minden hazai banknál lenne számlád, az Arisnak elegendő kártyatartó rekesze van. Semmilyen extravagáns színes kreáció, csak egy diszkrét logo, hogy ne felejtsd el, honnan van az új kedvenc pénztárcád.

Rion: Dokumentumtartó, amely megőrzi a titkaidat

A Rion azoknak a férfiaknak való, akik szeretik dokumentumaikat és kártyáikat gondosan rendezve tartani, de közben valami kicsit és stílusost is akarnak. Rájöttél, hogy a kontaktmentes világban semmire sem van szükséged, csak egy kártyára és a dokumentumokra? A Rion neked való. Kétoldalas dokumentumtartó, amely összesen hat rekeszt kínál. És a zsebedben senki sem veszi észre. Szóval a kérdés nem az, hogy szükséged van-e rá, hanem hogy milyen színt válassz.

Így tehát, kedves urak (és hölgyek, akik ajándék inspirációt keresnek), a Vuch folyamatosan bővül új termékekkel, és itt van neked és a kedvesednek is. A Vuch itt van, hogy megmutassa, a férfi divat és kiegészítők épp olyan érdekesek és innovatívak lehetnek, mint a nőié. A minden lépésnél társuló hátizsákoktól, a gazdagságot és titkokat magában rejtő pénztárcákig, a stílusos dokumentumtartókig, amelyekről írni kellene. A Vuch már rég nem csak a nőkről szól; mindenki stílusáról van szó. Szóval miért ne tennéd meg azt a lépést (vagy inkább kattintást) és fedeznéd fel, mit kínál a Vuch a férfiak számára?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát