LIFESTYLE

A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is

07.02.2020 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Érzed? A szerelem a levegőben van. És február 14-én körülötted is ott lesz. Függetlenül attól, hogy kedvesed melletted van-e, és szeretnél neki a kedvében járni, vagy ezen a különleges napon szeretnéd elmondani szeretteinek, mennyire szereted őket, meríts ihletet nálunk. Bemutatunk néhány tippet, hogyan lehet a szerelmet ünnepelni.

Partnerek közötti szerelem

A Valentin-nap, amelyet más néven a szerelmesek ünnepeként is ismert, remek alkalom, hogy kedveskedjen kedvesének, aki mindig mosolyt csal az arcára.

Fejezd ki egy közös programokkal

Semmi sem olyan értékes, mint az idő. És hogyan lehetne jobban kifejezni szerelmét, mint törődéssel, és hogy az idődet neki szenteled? Fogadj azokra a tevékenységekre, amelyeket mindketten szerettek, és amelyeket az utóbbi időben sok elfoglaltság miatt elfelejtettél. Sétáljatok a természetben, menjetek moziba és romantikus vacsorára, vagy talán tervezz lepedőakrobata maratont.

Mondd el ajándékkal

Remek páros vagytok Kiabáld ki az egész világnak. Mondjuk a For Love elegáns páros gyöngykarkötőkkel fekete színben vagy a Together karkötőkkel borostyán színben.

Baráti szeretet

Még ha a nap 24 órájában is együtt vagytok, nem unatkoztok. Ismerős ez, ugye? Akkor szerencséd van, hogy rátaláltál egy nagyszerű barátra, akit nevezhetsz lelki társának. Miért nem ünnepeljük együtt a Valentin-napot?

Fejezd ki egy közös programokkal

Szereted a wellness-t és a masszázst? Tervezd meg a kényeztetést egy együtt töltött napon. Ha inkább új helyeket fedezel fel, akkor tedd az ujjad a térképre, dobd a hátizsákod a hátadra, és élvezd a kalandot.

Mondd el ajándékkal

Azt mondják, hogy mindig nagyon szórakoztató vagy? Hangsúlyozd optimista természeted a Spotty Fun zokni készlettel. Egyet neked a másikat neki. s ha a barátnőd testileg és lelkileg is utazó, akkor biztosan elvarázsolhatod őt egy pöttyös Berlin hátizsákkal, amelyet közös utazásra terveztek.

Testvéri szeretet

Van egy remek lánytesód? Ne feledkezz meg róla a Valentin-napon, és tudasd vele, hogy jobb testvért nem is kívánhatnál.

Fejezd ki egy közös programokkal

Mikor terveztél utoljára filmezős estét a lánytesóddal vagy vásároltatok együtt? Olyan érzésünk van, hogy most itt az ideje.

Mondd el ajándékkal

Azt szeretnéd a tesódnak jelezni, hogy vele az élet megfizethetetlen? Nyilvánítsd ki szeretetedet gyönyörű Emma óra formájában vagy  tedd szebbé napját az Amusing  szettel.

Valentin-napi tipp: Szerelmes szettek

Akár szeretnéd egy kellemes Valentin-napi ajándékkal meglepni magad, akár inspirálni szeretteidet, ne felejtsd el betévedni az oldalra a szerelmes szettekkel . Bizonyára valamelyikük egy pillanat alatt a szemedbe esik. Nemcsak két vagy három gyönyörű és elegáns kiegészítőnek örülj, hanem luxus ajándékcsomagolásnak is

Hogyan fogod ünnepelni az idei szeretet ünnepét? Írj nekünk kommentet.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből! Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből!
Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról


Válassza ki az országát