INSPIRÁCIÓ

A tavaszi újdonságainkkal te is kivirágzol!

20.02.2020 ADMIN HLAVNÍ
A cikk szerzője

Már türelmetlenül számolod a napokat, és alig bírod kivárni, hogy a tavasz végre bekopogjon az ajtón? Mi lenne, ha előhívnád őt a VUCH tavaszi újdonságai segítségével, amelyek ellenállhatatlan színeket kínálnak? Színezd ki az utolsó téli napokat, és üdvözöld a tavaszt, ahogy kell. Készen állsz felfedezni azokat a darabokat, amelyekkel tündökölni fogsz az idén? Tehát ne várj semmire, és gyere és nézz körül velünk. Hidd el, hogy biztosan van minek örülni. Új pénztárcák, táskák, hátizsákok és utazótáskák várnak rád.

Pöttyös pénztárcák

A tavasz játékos és szórakoztató. Ugyanolyan játékos és szórakoztató az új VUCH pénztárcák, amely számos színváltozatot és mindenekelőtt kedves pöttyökkel rendelkeznek. Megnyeri a szenvedélyes piros Annie pénztárca, az égszínkék Lian, az elegáns Lora pénztárca vagy az időtlen barna Eveline pénztárca? A pénztárcák mindegyike nemcsak gyönyörű megjelenéssel büszkélkedhet, hanem számos praktikus zsebbel érmékre, bankjegyekre és kártyákra is.

Pénztárcák színkavalkádja

Ha egyetértesz azzal, hogy a tavasz színekkel teli legyen, akkor azok a  pénztárcák elcsábítanak, amelyek három gyönyörű színt kötnek át, és azokat, amelyeken egy szín dominál és originális hullámokkal van díszítve. Ha szereted a sárga, a kék és a rózsaszín kombinációját, akkor nem tudsz ellenállni az Arianna pénztárcának, a fekete, a világoskék és a sötétkék elegáns együttese pedig  hozza a Valery pénztárcát. Hogy a pirosra esküszöl? Fedezd fel a káprázatos Felicity pénztárcát.

A tavaszi napokra megálmodott táskák

Ez a tavasz határozottan egy új táskával kell várni! Függetlenül attól, hogy a kisebbeknek adsz előnyt, amelyet átdobsz a válladon, vagy a nagyobb táskák szerelmese vagy, megtalálod a neked tetszőt. Szerelem első pillantásra a kicsi és praktikus Verdena táska kék színben, vagy a barna Cornie táska. A rengeteg hely az összes kincs számára biztosan örömmel tölt el a rózsaszín-piros Jade táskában.

Praktikus hátizsákok

Nagyon jó, a gondokat dobd a hátad mögé, a hátizsákot hátára! Különösen akkor, ha az eredeti és stílusos, és mindenki irigyelni fog. Pontosan ilyenek az új VUCH hátizsákok. Választhatsz fantáziadús hátizsákot erős rögzítéssel, játékos hátizsákot nagy pöttyökkel vagy egyszerűen egyszínű hátizsákot. A Kyrie hátizsák lila, kék és barna színekben játszik A Skippy hátizsák vidám pöttyei elvarázsolnak , és elegáns fekete színű az Ollie hátizsák.

Utazótáskák az utazás szerelmeseinek

A tavasz a legjobb évszak minden utazó számára, egyetértesz? Tehát ne várj semmire, csomagold össze a dolgaid, és indulj a VUC gyönyörű utazótáskák társaságában, hogy felfedezd a világot. Titkos tippünk a tágas lila Athens táska és a pöttös Tokyo táska.

Szóval, melyik tavaszi VUCH újdonsággal szerzel örömet magadnak?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát