INSPIRÁCIÓ

A tökéletes táskák választéka nyárra

23.06.2021 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A nyár az élmények időszaka. Olyan élményeké, amelyek vízparton, grill partikon haverokkal vagy tengerparti nyaralás során születnek. Ezek a pillanatok megérdemlik a tökéletes szerelést és természetesen egy olyan táskát, amely nem csupán közelebb visz a tökéletességhez, hanem hasznodra is válik.

Vízparton? Nagy méretű táskára lesz szükséged  

Ha vízpartra készülsz, egy nagy méretű és praktikus táskára van szükséged, amelyben gond nélkül elfér a fürdőruha, napkrém, napszemüveg és természetesen pénztárca, mobil és a kulcsok. Mivel a nyár sok színben pompázik, nem kell félned az élénk színektől. Mit gondolsz a kék Anne-Maria táskáról vagy a piros Deena táskáról? Mindkét táska kettő praktikus vállpánttal van ellátva és kivehető cipzáras belső zsebbel.

Az ideális táska nyaralásra?

Nyaralásra rögtön kettő típusú táskát tudunk ajánlani. Egy nagyobbat, amelybe teheted a fürdőruhát és egyéb szükséges dolgot, valamint egy crossbody táskát, amelyet az esti séta vagy városnézés során fogsz értékelni. Miért ne választanál olyat, amelynek színe tükrözi a tengert, és játékos, pöttyös vállpánttal rendelkezik? Az Arien táska, amely belső cipzáras zsebbel van ellátva, csak rád vár.

Repülőbe? Utazótáskát!

Azon gondolkodsz, hogy milyen poggyászt legyen nálad a repülőgépen? Az utazótáska szuper választásnak bizonyul, rekeszeinek köszönhetően garantálja a jó áttekinthetőséget. Az utazótáskát nem csupán a repülőutak során fogod értékelni, hanem vonaton és buszon is.

Irány a természet hátizsákkal

A túrákhoz elengedhetetlen kiegészítő a hátizsák, melyek nem csak praktikusak, de elegánsak is lehetnek. Némely hátizsákot úgy terveztük meg, hogy az elegáns kivitelezésnek köszönhetően illenek a szoknyához és ruhához is, szóval városban is nálad lehet séta közben. Ajánlhatjuk neked például a Jay táskát, amely állítható vállpántokkal rendelkezik és többféle módon hordhatod.

Erszény nyári partikra

Nyári partira készülsz és azon agyalsz, hogy milyen táskát válassz? Nem hibázol, ha a játékos, színes erszényt választod, amely tökéletesen feldobja a szerelést! Lehet, hogy éppen a Beckie táska lesz az igazi, amelyet erszényként vagy crossbody táskaként is hordhatsz?

Tudtad? Gyönyörű ajándékcsomagolás  

Tudtad, hogy minden egyes VUCH táskát gyönyörű ajándékcsomagolásban kézbesítünk? Ha barátnőd, testvéred vagy anyukád nyáron ünnepli születésnapját, egy táska nagy örömet tud okozni.

Élvezd a nyarat csodaszép szerelésben ugyanolyan csodás táskával. Találtál valamit a kínálatban, amibe azonnal beleszerettél?

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát