INSPIRÁCIÓ

Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek

24.05.2021 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Egy ruha, amelyben remekül érzed magad, és remekül is mutat. Ezek a VUCH márka által újonnan bemutatott ruhák. Ha egy stílusos és kényelmes darabot keresel tavaszra és nyárra, akkor ez a forró újdonság biztosan nem kerülheti el a figyelmed. Nézzük meg együtt ezeket a ruhákat.

Pöttyös vagy egyszínű?

Megtalálod a neked illőt, akár az egyszínű ruhákat kedveled, akár a játékos pöttyös ruhákat részesíted előnyben! A ruhák két változatban kaphatók. Barna pöttyös fehér ruhák, fehér pöttyös kék ruhák vagy fehér pöttyös fekete ruhák várják a pöttyösök szerelmeseit. És milyen színben kaphatók az egyszínű ruhák? Fekete, piros és khaki színben.

A kényelem az első helyen

A VUCH márka jól tudja, hogy ha jól érzed magad egy darabban, a körezeted is felismeri ezt. Ezért ezek a ruhák olyan anyagból készülnek, amelyeknek nagyon kellemes a tapintásuk. És ez nem minden. Ezek a ruhák légiesek és könnyűk, derékban praktikus rugalmas gumival, amely tökéletesen alkalmazkodik az alakodhoz.

Tűsarkúval és tornacipővel is

Mint a címben már említettük, a ruhákat úgy terveztük, hogy részévé váljanak a kifinomult sportos és elegáns stílusodnak is. Tehát nagyon jól mutatnak farmer dzsekivel és tornacipővel, valamint blézerrel és tűsarkúval is. Viselheted tehát a munkahelyen vagy séta közben, mindig tökéletesen mutat.

Tavasszal és nyáron is

Ezen ruhák további előnye az, hogy alkalmasak tavaszra és nyárra is. A hidegebb tavaszi napokon például színes harisnyával is viselhet, amely még jobban felélénkíti. És nyáron? Csomagold be nyaralásra a bőröndbe, és meglátod, örülni fogsz, hogy magaddal vitted.

Kaméleon ruha. Így is nevezhetnénk a ruhát, amely illik elegáns és sportos stílushoz is, tavaszra és nyárra is alkalmas, munkahelyre és sétára is tökéletes . Legyen a Te zsákmányod is ezt a multifunkciós ruha.

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát