INSPIRÁCIÓ

Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!

10.10.2022 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Már javában tart az ősz, ami egyet jelent: visszatérést az egyetemi padokba. A szünidőt, az utazást és a strandolást felváltotta a nyirkos ősz, az előadások és a tanulás. Ebben a cikkünkben hasznos és stílusos kiegészítőket kínálunk neked, amelyekkel megfelelő lábbal léphetsz be az új szemeszterbe!

Hátizsák vagy kézitáska csapatba tartozol?

A diákok alapvetően két csoportra oszlanak. Az első csoportba soroljuk azokat a diákokat, akik mindig időben járnak be az előadásokra, iskolába pedig praktikus, iskolaszerekkel teli hátizsákot hordanak. Ha te is közéjük tartozol, akkor neked kínáljuk a tágas, cipzárral záródó Mario városi hátizsákot három színváltozatban. Ebbe minden belefér, amire a tanuláshoz szükséged van. Ha pedig más záródású megoldást részesítesz előnyben, még mindig itt van a megbízható Manul hátizsák.

A másik táborba pedig a stílusos diáklányok tartoznak, akik követik a divatot és azt akarják, hogy a tanulás jól is álljon nekik. Ha te is ezen egyike vagy, akkor nézd meg a vállon hordható nagy táskáink kínálatát. A Darleen mindannyitok számára ideális választás. Hogy miért? Mert mindenféle dolog belefér. Elfér benne a laptop, a jegyzetfüzet, füzetek, tolltartó és akár még egy neszesszer is, ha át kellene púderoznod az orrodat, és még sok minden más, ami csak eszedbe jut. Azoknak, akik a karakteresebb modelleket részesítik előnyben, a tágas Saroltta táskát ajánljuk.

Az unalmas laptoptáskák már a múlté

Már nincs kedved az unalmas laptoptáskákat hordani? Már nekünk sincs! Éppen ezért terveztünk színes és játékos laptoptáskákat, amelyekkel minden egyetemista outfitet különlegessé teszel. Nézd meg az egyik újdonságot, a decens, szürke színű Memories táskát rózsaszín mintákkal, vagy a bordó színű Belencia-t. És egy picit sem kell aggódnod amiatt, hogy bepiszkolod a táskát. Az Oxford anyag karbantartása, amelyből a Belencia táska készül, ugyanis rendkívül egyszerű. Elég csak megtörölni egy kendővel és máris olyan, mintha új lenne.

 

Védd a szemedet a kékfénnyel szemben

Egyszerűen elengedhetetlen a kékfényszűrő szemüveg is, amelyről a diákok hajlamosak megfeledkezni. Fontos ugyanis a kékfényt a lehető legnagyobb mértékben elkerülni. Nemcsak a szemeidet károsítja, hanem rontja az alvás minőségét is, amelyből egy diák életébe egyébként is kevés jut. Mi az áttetsző Immense szemüvegünkre hagyatkozunk, amely nemcsak a kékfényt szűri ki, hanem a káros ultraibolya és kékibolya fényt is. Tehát 3az1-ben!

Szerelkezz fel az új szemeszterre még ma és légy büszke a Vuch márka stílusos kiegészítőire!

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát