INSPIRÁCIÓ

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal

20.03.2024 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A főváros varázsa, az utcák nyüzsgése az történelmi épületekkel kombinálva és egy inspiráló modell csodálatos aurája, mindez ikonikus hátteret szolgáltatott a fotózásunkhoz a Vuchlady 2023-mal, Barča Kropáčkovával.

Fotó helyszínek a csúcson. Hogyan is nevezhetnénk másképp a prágai helyszínek báját, amelyek bemutatták nekünk az új táskakollekciókat. Minden vizuális anyagot lefotóztunk egy csodálatos személlyel, aki a Vuchlady 2023, Barča Kropáčková.

Új üzleti kollekció

Az újdonságok közül, amely már díszíti weboldalunkat Barčával, az Eileen kollekció – mert ha egész napra táskát, akkor Eileent. Egyszerű, de tökéletesen lenyűgöző. Egy darab anyagból készítettük, és precízen összevarrtuk az időtálló formába. Csak mágneses csiptetővel záródik, hogy kényelmesen megtaláld, amit a tágas táskában minden nap keresel.

A kapcsolódás a prágai történelmi környezethez csak hangsúlyozza, hogy az elegancia sosem megy ki a divatból, és hogy a modern kor gyors tempójában is megőrizheted az időtlen stílust.

Magas gyakorlati stílus

A bemutatott új kollekció közé tartozik a nagy crossbody Eldrin. Ez a kollekció megvalósítja az elképzeléseket egy nagy crossbody táskáról magas gyakorlati stílusban. Az elegáns tervezés és a számos hasznos zseb kombinációjáért 100%-ot adunk, a modell, Barča kombinációjáért pedig a százalékokat még ki sem tudnánk számolni.

Eldrin finoman kiemeli a munka outfitet, miközben hű marad a minimalista elegancia elveihez. Barča, aki a forgalmas prágai központban pózol, megmutatta, hogy a hektikus napokon, tele értekezletekkel és határidőkkel is, egy nő nagyszerűen nézhet ki és még jobban érezheti magát.

Fedezd fel az összes új kollekciót, és találd meg a tökéletes darabot az üzleti stílushoz.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát