INSPIRÁCIÓ

Gondolkodj (öko)logikusan és válaszd a VUCH újrahasznosítható anyagból készült pénztárcáját

11.01.2021 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A cseh VUCH márka az új kiegészítők és ruházat tervezésekor a természetből inspirálódik. Ezért jól tudja, hogy sokkat tartozik a természetnek, és úgy döntött itt az ideje ezt a segítséget viszonozni. Hogyan? A VUCH bemutatta az új női pénztárcákat, amelyek nemcsak kivitelezésüknek köszönhetően különlegesek, hanem azért is, mert újrahasznosítható anyagból készültek.

A VUCH védi a természetet

Rengeteg különféle anyag van a világon, és a VUCH úgy döntött, hogy olyan anyagot választ, amely környezetbarát, és így csatlakozik a fenntarthatóság útjára lépő márkákhoz. Az új pénztárcák praktikus, tartós és környezetbarát anyagokkal büszkélkedhetnek.

Új pénztárcák újrahasznosítható anyagból

Te is szeretnél segítő kezet nyújtani a természetnek, ugyanakkor olyan pénztárcát keresel, amely első pillantásra megtetszik? Akkor ismerkedj meg az új VUCH pénztárcákkal, amelyek öt színváltozatban elérhetőek.

Praktikus, Eco jelzéssel ellátott kiegészítő

Élénk sárga, mágikus lila, gyengéd rózsaszín, praktikus szürke és elegáns fekete. Öt szín, egy közös anyag. Az újrahasznosítható anyagból készült pénztárcák praktikus 110 x 105 x 25 mm méreteinek köszönhetően, így könnyen elférnek bármilyen táskában vagy zsebben. Ezenkívül cipzárosak, így biztos lehetsz benne, hogy minden értékes tárgyad biztonságban lesz.

Ajándék? Ragyogó ötlet!

A pénztárca kiváló ajándékötlet és nemcsak minden természetkedvelőnek szerez örömet, hanem mindazoknak is akik szeretik a stílust és a divatot. A számos praktikus rekesszel és RFD-védelemmel ellátott pénztárca gyönyörű díszdobozba csomagolva érkezik.

Utolsó gondolat: Az újrahasznosításnak van értelme

Mi a VUCH-nál úgy gondoljuk, hogy az újrahasznosításnak van értelme és ez egy lehetőség, hogy segítsünk a környezetünknek. Örülünk, hogy a fenntartható divat iránti érdeklődés Csehországban és Magyarországon évről évre növekszik, és hogy design és egyben környezetbarát kiegészítőket kínálhatunk vásárlóinknak.

Szerezz örömet magadnak és a természetnek. Vásárolj egy praktikus és egyben design pénztárcát, amely újrahasznosítható anyagból készült.

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát