INSPIRÁCIÓ

Hogyan lehet ragyogni a bálban? VUCH kiegészítőkkel

31.01.2020 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

A báli szezon már javában tart. Nem bírod Te sem kivárni, mikor öltözhetsz fantasztikus ruhádba, felveszed cipellődet és áttáncolod az éjszakát? Légy Te a legszebb a teremben és élvezd környezeted figyelmét tippjeink segítségével és VUCH kiegészítőkkel, amelyekkel garantáltan ragyogni fogsz.

Bálba stílusos borítéktáskával

Arra gondolsz, hová teszed telefonod, kulcsaid vagy pénzed a bálban? A válasz természetesen a stílusos borítéktáska. Ha öltözéked pasztellszínben hangolod, nagy szolgálatot nyújt a Norah borítéktáska, amely nagyon elegáns és ízléses. A fekete ruha pedig tökéletesen tündököl a Faith borítéktáskával, amely sötétkék színű rózsaszín kiegészítőkkel.

Mit rejtegetsz borítéktáskádban? Bizonyára szükséged van pénzre, igazolványokra, kulcsra és telefonra. Viszont, ha a fontos est folyamán le szeretnéd ellenőrizni, tökéletes-e a sminked, jól jön a praktikus Miss Planty zsebtükör, amely nem foglal túl sok helyet a táskában.

A csillogó ékszerek fényében

Ha ruhád szépségét szeretnéd hangsúlyozni, semmiképp se feledkezz el az ékszerekről, amelyek a bálokkal elmaradhatatlanul társultak.

Egyszerre több ékszert is szeretnél választani? Válaszd azokat, amelyek tökéletesen illenek egymáshoz. Például a Mark nyakék és karkötő szettjével biztos sikert aratsz.

Szeretnéd, ha a figyelem középpontjában gyönyörű szemeid lennének? Válaszd az elegáns Bowy Silver fülbevalót, amelye szinte bálra lettek alkotva.

Az ezüstszín egyenesen az ünnepi pillanatokra jött létre. Ha az eleganciára és az egyszerűségre szavazol, a Shiny Heart Black fekete ezüst színű és szívecskével díszített karkötő magával ragad.

Hamupipőkének éjfélre otthon kell lennie

Ha hamupikőkének a bálban lett volna órája, sokkal nyugodtabb lett volna. Legyen az idő az ellenőrzésed alatt a VUCH óra segítségével. Te is tapasztalod, hogy nem csupán praktikus kiegészítő, hanem csodálatos ékszer is. Válaszd például a Scorpius órát, amelynek fekete színét apró csillogó kövek díszítik és az éjjeli égbolt varázsát idézik, vagy pedig ékesítsd fel magad a Magic órával, amely egyszerűen mesés.

Bálban a hercegnő elveszítette gyöngyeit

Már a hercegnők is tudták, hogy a gyöngy a bálban a legszebb ékszer. Ez évben szavazz rá te is és ékesítsd fel öltözéked a lágy Albacore  fehér gyöngy karkötővel vagy válaszd az eleganciát a fekete Abra gyöngy karkötő formájában.

Mindenki tudja a bálban, hogy Ti együtt vagytok párban

Szereted, ha a bálban kedveseddel összhangban vagytok? Akkor biztosan lelkesít a For Love páros gyöngy karkötő, amelyen az ónix kő uralkodik. Kétségkívül örömet szerez, hogy ez a kő képes az összes emlék tárolására, amelyeket átélsz vele. Tehát biztos lehetsz benne, hogy az idei bálra mindenképp emlékezni fogsz. 

Te is készülsz idén bálba? És milyen kiegészítőkre lenne szükséged?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát