INSPIRÁCIÓ

Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!

04.11.2022 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az ősz számos ünnepnapot hoz magával, amelyek tökéletes alkalmat nyújtanak egy hosszú hétvégére vidéken vagy akár egy külföldi utazásra. Tanácsot adunk, hogyan érdemes utazótáskát választani a rövid vagy a hosszabb utazásokhoz. Melyik Vusi lesz a legjobb társ a repülőút során, milyen színt és alapanyagot válassz, hogy örökké kitartson? Ezt és még sok minden mást is megtudhatsz az utazótáskákról ebből a cikkből.  

Mekkora utazótáskát válassz? 

Ezt mindannyian jól ismerjük. Megtervezed az utazást vagy a szabadságot, mindent elintézel, és már csak egy dolog van hátra. Rendesen becsomagolni. És éppen ebben rejlik a probléma gyökere. Keveset sem akarsz pakolni, hogy aztán a különféle alkalmakról semmi se hiányozzon. Másrészt közülünk keveseknek adatik meg Hermione feneketlen táskája, amelybe abszolút minden belefér. Viszont nagyon közel áll hozzá az elegáns Rimora  női utazó válltáska amely  tökéletesen megfelel a hosszabb utazásokhoz és a természetben töltött hosszú hétvégékhez.  

Ha megint többnapos üzleti útra mész, és a megjelenésednek tökéletesnek kell lennie, csekkold le az elegáns Manner újdonságunkat! Egy másik táska, amelyet javasolhatunk, az a kis női Jessie utazótáska. Azt kérded, hogy miért is különleges ez a táska? Mondjuk a babakocsira rögzítheted, és így olyan, mintha a babás kirándulásokhoz teremtették volna. Ugyanakkor a leendő anyukák is imádni fogják, amikor a kórházba csomagolják az összes fontos dolgot.  

Ve Vuch nabízíme cestovní tašky pro každou příležitost

És mi legyen a külföldi utazásokkal? 

Mi van akkor, ha a táskádat fel akarod vinni a repülőgépre? Gond egy szál se! A repülőgép fedélzetére általában csak kézi- és carry-on poggyászt vihetsz fel, ha a jegyed magába foglalja. Ez a táska tökéletes választás a repülőtérre. Gyorsan és könnyen megtalálod benne, amire szükséged van. És ez igen jól jön, ha a repülőtéren többször egymás után fel kell mutatnod az útleveledet és a beszállókártyádat. Mindkét táska mérete kizárólag a légitársaság előírásaitól függ, de általában a kézipoggyász maximális mérete úgy van meghatározva, hogy kényelmesen beférjen az előtted lévő ülés alá. 

Válaszd a minőségi alapanyagokat 

Az utazótáskák kiválasztásakor az alapanyag is fontos kritérium. Ez egy olyan elem, amelyet a lehető leghosszabb ideig szeretnénk megtartani, ezért stabilnak és ellenállónak kell lennie a különböző sérülésekkel szemben.  

Persze, azon is sok múlik, hogy hová utazol. A fényűzőbb alapanyagot inkább szállodába válaszd, mint egy punkos természetjárásra vagy amikor sátrazni mész. Oda elég a szintetikus szövet, mint például a poliészter vagy a poliuretán, amelyek jobban alkalmazkodnak a különféle tevékenységekhez és könnyebben tisztíthatók. 

Válaszd ki a táska színét a személyiséged és a kedvenc színeid szerint. Íratlan szabályként azonban jobb, ha a munkába járáshoz egyszerű, semleges színű, elegáns modelleket választunk, a sporteseményeken vagy a pihentető hétvégéken pedig kiélheted magad a többszínű és mintás változatokban. Előnyük, hogy nem fogod őket csak úgy bepiszkolni, és megadják neked a kellő eleganciát. 

Jak vybrat cestovní tašku, která splní tvé očekávání?

Pakolj hatékonyan 

Ha már kiválasztottad a táskádat, itt az ideje, hogy telepakold. Hogyan tegyünk mindent a táskába úgy, hogy a ruhák ne gyűrődjenek? Először is mérd fel, hogy valójában mire van szükséged, és még véletlenül se pakolj be két egyforma pulóvert, vagy olyasmit, ami az egész utazásod alatt a bőröndödben marad. Elsősorban minden nehéz vagy nagyméretű dolgot, például cipőt, pulóvert vagy nadrágot pakolj a táska aljára. Ezekre aztán már a pólókat, ingeket, alsóneműket és könnyebb ruhákat rápakolhatod. Ha valami törékeny dolgot viszel, csomagold be egy törülközőbe vagy egy kapucnis pulóverbe.  

A pakolás remek segítői az utazáshoz használt rendszerezők, amelyek jól tárolhatók, és a táska tárhelyét teljes mértékben kihasználják. Így használhatod a cipőket is, amelyekbe kisebb ruhadarabokat belegyömöszölhetsz, és így is kihasználhatod a szabad tárhelyet. Egy másik tipp, hogy a ruhákat összetekerjük. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy több cucc férjen el a táskádban, hanem azt is, hogy a ruháid ne gyűrődjenek össze. És mindannyian pontosan ezt akarjuk! 

Szóval, indulás kirándulni, és vidd magaddal a Vusidat is. Hidd el, hogy bármilyen kalandod során a Vusi lesz a legjobb társ! 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát