INSPIRÁCIÓ

Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója

09.08.2021 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A Vuch táskák mindig egyedi dizájnnal és precíz kivitelezéssel büszkélkedhettek. És nincsenek ezzel másképp az újdonságok a Vuch műhelyből sem. Az új táskák azonban egyedi anyaggal is büszkélkedhetnek minőségi valódi bőr és újrahasznosítható anyag formájában, amely a természetre is gondol.

Csak a bőrtáska képes

Először bemutatjuk a bőrtáskákat. A vezető divatdiktátorok egyetértenek abban, hogy minden nőnek kell legalább egy minőségi bőrtáska. Miért éppen a valódi bőrtáskát ajánlják? Első pillantásra felismeri egy ilyen táskát, fényűző dizájn jellemzi, amelyet más anyagok nem tudnak utánozni. Ezenkívül a bőr nagyon tartós, és minden évszakban gond nélkül hordhatja a táskáját.

Bőrtáskák négy színkombinációban

Az új Vuch bőrtáskákat  minimalista dizájn jellemzi, mert maga a bőr elég szembetűnő, és nem igényel semmi extra dolgot. Ezek a praktikus, elegáns táskák vállpánttal és cipzárral vannak ellátva, belül pedig egy zseb található apró tárgyakra, amely szintén cipzáras. Választhat a fekete Marcia, a kék Wayne, a rózsaszín Phoebe, vagy a szürke Veronica közül. Szóval melyik szín a kedvenced?

Ökológia – a Vuch márkánál ez alap

Termékeinek tervezésekor a Vuch márka nemcsak ügyfeleire, hanem a természetre is gondol, ezért döntött úgy, hogy piacra dobja első kézitáska kollekcióját, amelyek újrahasznosítható anyagból készülnek. De vigyázat! Nem ezek az első újrahasznosítható anyagból készült kiegészítők, mert korábban a Vuch  öko pénztárcák is napvilágot láttak. 

Praktikus és gyönyörű táskák

Az öko válltáskák újrahasznosítható anyagból készültek két fő cipzáras zsebbel, egy kártyazsebbel és egy cipzáras zsebbel rendelkeznek. A bőr táskákhoz hasonlóan az eco kézitáskák is négy színben kaphatók. A szenvedélyes piros táska neve Madonna, a fekete Rebecca, a lila Tobey a bézs pedig Vanna.

Érdekelnek az újrahasznosítható táskák vagy a bőrtáskák? Bármit is választasz, hiszünk benne, ho

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát