INSPIRÁCIÓ

Milyen kiegészítőkkel díszítheted őszi outfited?

14.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az ősz lassan kopogtat az ajtón és vele együtt az az idő is, amikor a könnyű blúzokat és pólókat melegebb kabátokra, a szandálokat pedig csizmára cseréljük. Szeretnél tökéletesen felkészült lenni az őszre és elkápráztatni környezetedet egyedi stílusoddal? Kövesd a divattrendeket és fedezd fel a kiegészítőket, melyek 2020 őszére készültek.

Az ősz színei

A világ vezető stílustanácsadói és divattervezői évről évre meghatározzák a divatirányzatokat. Érdekel, milyen színek fogják uralni az utcákat? Fedezzük fel őket és mutassuk be az őszi kiegészítőket ezekben a gyönyörű színekben.

Sugárzó sárga

Az ősz színekkel teli kell, hogy legyen, egyetértesz? Ha igen, biztosan örömmel veszed, hogy ez évben a nap színe, a sárga került előtérbe. A sárga minden ruhatárat képes tökéletesen feldobni. Viszont annyira hangsúlyos, hogy azt javasoljuk, egyszerre csak egy, legfeljebb két különálló sárga darabot válassz.

Shiny Silvia táska

Ez a táska nem csak gyönyörű sárga színével, de tágasságával és praktikusságával is elvarázsol. Könnyen elrejthetsz benne egy sapkát vagy kesztyűt arra az esetre, ha lehűlne a levegő.

Bony hátizsák

Előnyben részesíted a hátizsákokat? Vedd nyakadba a várost vagy a természetet a stílusos bojttal díszített Bony hátizsákkal.

Yellow Fox Pom táskadísz

Nemcsak egy táska vagy hátizsák lehet sárga kiegészítő, hanem például egy pom-pom is.

 

A narancssárga és piros ötvözete

Szereted az őszi levelek színeit? Akkor biztosan megkedveled a 2020-as őszi trendet is, melynek része a narancssárga és piros ötvözete. Vegyél fel például egy narancssárga kabátot és válassz hozzá egy piros táskát.

Cypris táska

Ha kedveled az elegáns stílust, figyelmedet nem szabad, hogy elkerülje a fantasztikus piros Cypris táska.

Lavi táska

A sportos és elegáns stílus között helyezkedik el a kis Lavi táska, mely praktikus vállpánttal rendelkezik.

 

Zöld: a természet színe

A következő szín, mely ősszel divatos lesz, a zöld. Csak tőled függ, hogy egy trendi oversize kardigán mellett, vagy egy gyönyörű kiegészítő mellett döntesz táska formájában.

Margita táska

A zöld Margita táska jól fog kinézni például egy barna kabáttal. Ez a tágas táska cipzárral záródik és tartozéka egy praktikus crossbody vállpánt.

 

Kék, mint a 2020-as év színe

Az év színének a klasszikus kék volt kihirdetve. Ez a szín azért különleges, mert jól áll a szőkéknek, barnáknak és vörös hajúaknak egyaránt. Milyen kék kiegészítőt válasszunk?

Perry táska

Gyönyörű királykék színével tűnik ki ez a praktikus, crossbody vállpánttal és ezüstlánccal rendelkező Perry táska.

Uma karóra

Ha kedveled a játékos kiegészítőket, figyelmedet nem kerülheti el a női Uma karóra fekete számlappal és sötétkék, rózsaszín pöttyös szíjjal.

Üdvözöld az őszt stílusosan. Szerezz magadnak örömet VUCH kiegészítőkkel azon színekben, melyek ősszel meghatározzák a divatvilág irányát.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok
Gondolkodj (öko)logikusan és válaszd a VUCH újrahasznosítható anyagból készült pénztárcáját Gondolkodj (öko)logikusan és válaszd a VUCH újrahasznosítható anyagból készült pénztárcáját