INSPIRÁCIÓ

Milyen kiegészítőkkel díszítheted őszi outfited?

14.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az ősz lassan kopogtat az ajtón és vele együtt az az idő is, amikor a könnyű blúzokat és pólókat melegebb kabátokra, a szandálokat pedig csizmára cseréljük. Szeretnél tökéletesen felkészült lenni az őszre és elkápráztatni környezetedet egyedi stílusoddal? Kövesd a divattrendeket és fedezd fel a kiegészítőket, melyek 2020 őszére készültek.

Az ősz színei

A világ vezető stílustanácsadói és divattervezői évről évre meghatározzák a divatirányzatokat. Érdekel, milyen színek fogják uralni az utcákat? Fedezzük fel őket és mutassuk be az őszi kiegészítőket ezekben a gyönyörű színekben.

Sugárzó sárga

Az ősz színekkel teli kell, hogy legyen, egyetértesz? Ha igen, biztosan örömmel veszed, hogy ez évben a nap színe, a sárga került előtérbe. A sárga minden ruhatárat képes tökéletesen feldobni. Viszont annyira hangsúlyos, hogy azt javasoljuk, egyszerre csak egy, legfeljebb két különálló sárga darabot válassz.

Shiny Silvia táska

Ez a táska nem csak gyönyörű sárga színével, de tágasságával és praktikusságával is elvarázsol. Könnyen elrejthetsz benne egy sapkát vagy kesztyűt arra az esetre, ha lehűlne a levegő.

Bony hátizsák

Előnyben részesíted a hátizsákokat? Vedd nyakadba a várost vagy a természetet a stílusos bojttal díszített Bony hátizsákkal.

Yellow Fox Pom táskadísz

Nemcsak egy táska vagy hátizsák lehet sárga kiegészítő, hanem például egy pom-pom is.

 

A narancssárga és piros ötvözete

Szereted az őszi levelek színeit? Akkor biztosan megkedveled a 2020-as őszi trendet is, melynek része a narancssárga és piros ötvözete. Vegyél fel például egy narancssárga kabátot és válassz hozzá egy piros táskát.

Cypris táska

Ha kedveled az elegáns stílust, figyelmedet nem szabad, hogy elkerülje a fantasztikus piros Cypris táska.

Lavi táska

A sportos és elegáns stílus között helyezkedik el a kis Lavi táska, mely praktikus vállpánttal rendelkezik.

 

Zöld: a természet színe

A következő szín, mely ősszel divatos lesz, a zöld. Csak tőled függ, hogy egy trendi oversize kardigán mellett, vagy egy gyönyörű kiegészítő mellett döntesz táska formájában.

Margita táska

A zöld Margita táska jól fog kinézni például egy barna kabáttal. Ez a tágas táska cipzárral záródik és tartozéka egy praktikus crossbody vállpánt.

 

Kék, mint a 2020-as év színe

Az év színének a klasszikus kék volt kihirdetve. Ez a szín azért különleges, mert jól áll a szőkéknek, barnáknak és vörös hajúaknak egyaránt. Milyen kék kiegészítőt válasszunk?

Perry táska

Gyönyörű királykék színével tűnik ki ez a praktikus, crossbody vállpánttal és ezüstlánccal rendelkező Perry táska.

Uma karóra

Ha kedveled a játékos kiegészítőket, figyelmedet nem kerülheti el a női Uma karóra fekete számlappal és sötétkék, rózsaszín pöttyös szíjjal.

Üdvözöld az őszt stílusosan. Szerezz magadnak örömet VUCH kiegészítőkkel azon színekben, melyek ősszel meghatározzák a divatvilág irányát.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát