INSPIRÁCIÓ

Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok

08.02.2021 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A VUCH az új évben sem tétlenkedik, és ismét újdonságokkal érkezik, amelyek éppen annyira a stílus hullámhosszára hangolódnak, mint te. Ezúttal játékos és praktikus hátizsákoknak örvendezhet, amelyek bizonyítják, hogy a hátizsák nemcsak a sportos divat kiegészítője, hanem a ruhákhoz és a szoknyákhoz is illenek. Vessünk hát egy pillantást az új hátizsákokra.

Hátizsák minden alkalomra

Kirándulás a természetbe, bevásárlás a barátnőddel, romantikus randi? A hátizsákok bármilyen alkalomra a minimalista dizájnnak köszönhetően tökéletesen megfelelőek. Azt is bebizonyítják, hogy ami kicsi, az egyben nagyon praktikus is. Minden fontos dolog elfér benne, és szinte észre sem veszed, hogy a hátadon van.

Melyik színt választod?

A hátizsák minimalista kialakítása ellenére egyáltalán nem tűnik átlagos hátizsáknak. Ugyanis eredeti hullámos minta és ezüst részletek díszítik őket, az elején a jellegzetes VUCH logóval. A hátizsákok négy színváltozatban készülnek. Az univerzális fekete szín minden szekrényben megtalálja a helyét. A barna hátizsák kellemes és nyugodt benyomást kelt, a bézs színű hátizsák minden öltözetnek gyengédséget kölcsönöz, a piros színű hátizsák pedig biztosítja, hogy senkinek se kerüld el a figyelmét.

Ajándékcsomagolásba rejtve

Szerinted is az ajándékoknál a kicsomagolás a legjobb? Az élményt újra átélheted, amikor megérkezik az új hátizsákod, amelyet gyönyörű ajándékcsomagolásba rejtettünk. Egy ilyen csomag kibontása igazi öröm. Az ajándékcsomagolásnak köszönhetően természetesen a hátizsák akár egy remek ajándéktipp is lehet.

Miért is legyen legalább egy hátizsákod?

A hátizsákot bármikor díjazni fogod, amikor szabad kézre van szükséged. A bevásárlás vagy a környéken tett kirándulás sokkal kellemesebb lesz egy ilyen hátizsákkal. Ráadásul ezek az apró hátizsákocskák a hivatalos vagy ünnepélyes alkalmakon is megállják a helyüket.

Tapasztald meg a VUCH hátizsákok előnyeit a saját bőrödön. Szerezz be egy hátizsákot az új kollekcióból és bővítsd ki a ruhatáradat egy praktikus és stílusos modellel.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója
A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok