INSPIRÁCIÓ

VUCH babzsákok

15.03.2021 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ismerkedjen meg Vusikával, Vusival és Babzsival! Kik is ők? Ők a Cseh Köztársaságban gyártott VUCH babzsákok, amelyek játékosak, kényelmesek és nem utolsósorban környezetkímélők. Kimondottan heverészésre és lustálkodásra lettek teremtve. Olyan maradékokat és hibás darabokat használunk a kitöltésükre, amelyek egyébként a kukába kerülnének. Ez azonban a legkevésbé sem ront a babzsákok minőségén vagy megjelenésén! Igazi jópofa srácok, vízálló szövetből, akik Csehországban születtek. Játékos dizájnnal büszkélkednek – és a színes pöttyök egyszerűen nem hiányozhatnak ezekről a babzsákokról sem. A babzsákok moshatók, vízállók és színtartók, emellett könnyű őket kezelni. Alsó részükön dupla tépőzáras biztonsági rögzítéssel vannak felszerelve a véletlen felnyitódás ellen, teherbírásuk 150 kg. 

Töltelék maradékokból és hibás darabokból

Általában a nem sikerült kézitáskák és egyéb hibás darabok eldobódnak. De a VUCH-nál úgy döntöttünk, hogy teljes mértékben kihasználjuk őket. Az új és vicces babzsákjaink ezért 50% -ban törmelékkel vannak feltöltve, amely a visszaküldött vagy nem megfelelő minőségű VUCH termékekből származnak. Ezeket a termékeket egy nagy zúzógépbe szállítják, ahol 1–5 cm-es apró darabokra aprítják, így a törmelék poliészter, poliuretán, PVC és más anyagok keveréke. A töltelék fennmaradó 50%-a polisztirén gyöngyökből tevődik össze. És mivel mindent bele akartunk adni ebbe a projektbe, úgy döntöttünk, hogy a dolgot teljes mértékben a saját kezünkbe vesszük. Tehát az összes babzsákot mi töltjük meg, a VUCH csapata. 

Babzsákot a gyerekeknek az oviba!

Boldogsággal tölt el minket, hogyha örömet szerezhetünk, ezért kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy hová kerülnek az alkotásaink. Minden eladott babzsákért a további zsákok gyermekekhez kerülnek az óvodákba. Minden óvodába három babzsák kerül, mindegyik színből egy. Cseh óvodásaink új és szórakoztató cimborákra számíthatnak. Vusika, Vusi és Babzsi már nagyon várják Önt és a gyerekeket.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát