INSPIRÁCIÓ

Vuch inspiráció: Hogyan viseljük az övtáskát

16.06.2022 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Amikor a tavasz a nyárba fordul, megkezdődik a különféle kirándulások és rendezvények időszaka. És ha egy stílusos kiegészítőt sikerül hozzá választanod, olyat fogsz kirándulni, hogy csak na! Szóval... mit szólnál egy övtáska kipróbálásához, amelynek a változatosságát biztosan díjazni fogod? Viselheted a derekad körül, kézitáskaként vagy hátizsákként! De ha egy kicsit zavarba kerülnél, hogy mivel kombináld, a Vuch tanáccsal szolgál. Kell hozzá egy kis bátorság, de ha a megfelelő módon kombinálod, nagyon stílusos és elegáns kiegészítő válhat belőle.

Divattrend & a nagy visszatérés

Övtáskák. Egy divattrend, amely mostanában visszatérőben van. Mégis sokan tartanak az övtáskák viselésétől, mert úgy érzik, hogy túlságosan „old schoolnak” tűnnek majd. Ugyanis az övtáskák legnagyobb boom-ja a kilencvenes években volt. Aztán az övtáskákat más trendek váltották fel, de itt a nagy visszatérés, és a női divat övtáskák újra a reflektorfénybe kerültek a divat világában.

Inspirace na kombinaci halenky s ledvinkou

Hogyan kell viselni egy övtáskát?

Az övtáskák az utóbbi időben nagy átalakuláson mentek keresztül - az alapanyagok, a szabásvonalak és viselési módok változatossága lehetővé tette, hogy ismét nagy divattrenddé váljanak. A Női övtáskák ismét vagányak és megint divatba jöttek!

 Mégis hogyan kell viselni egy övtáskát? A klasszikus és legismertebb módja az övtáska viselésének, ha a derekad körül hordod. A blúzod vagy a ruhád köré is tekerheted. Ha ki akarod hangsúlyozni az idomaidat, csak forgasd el kissé oldalra, és meglátod, milyen előnyösen mutat majd rajtad. De ha az eredetiségre törekszel, akár a crossbody táskát is helyettesítheted vele! Az övtáska kézitáskaként is remek és rendhagyó megoldás, amely mindenki figyelmét felkelti, és lök egyet az önbizalmadon.

Ha mégis inkább sportos ruházatot öltenél, és a kézitáska ehhez egyáltalán nem illik, akkor a hátizsák helyett csak fordítsd az övtáskádat hátra. Tekintettel a variabilitására, ez nem jelenthet problémát. Csak kapd fel, és egyrészt az összes cuccodnak máris praktikus helyet találsz, másrészt a kezed is szabad lesz. A női övtáskában minden lényeges cuccot egy helyen tarthatsz.

Ledvinku můžeš nosit klasicky kolem pasu

Milyen stílushoz illik az övtáska?

Milyen öltözékkel harmonizál a legjobban az övtáska ? Mivel ez egy alapvetően utcai viselet, remekül mutat farmerrel, az egyszerű outfitekkel, viszont szoknyához és ruhákhoz is passzol. Csak jól kell megválasztani az övtáska színét és dizájnját.

Azt is jó megjegyezni, hogy az övtáska egy olyan feltűnő kiegészítő, amely rakétasebességgel magasabb szintre emeli az outfitedet. A ruhaválasztáskor általában a klasszikus és semleges színeket, például a feketét, a fehéret vagy a bézst érdemes előnyben részesíteni. De ha még mindig a lázadó korszakodat éled, nyugodt szívvel válassz egy rikító színű övtáskát, és próbáld meg kombinálni egy egyszerű, semleges árnyalatú outfittel. Mert a kevesebb néha ... tovább már te is tudod!

Nos ledvinku originálně jako crossbody kabelku

Válaszd ki a neked valót a Vuch-tól

A Vuch-nál mi is teljesen belehabarodtunk az övtáskákba. Szeretünk mások és szokatlanok lenni, és mit mondjunk... az övtáskák egyszerűen kilógnak a többi divatkiegészítők soraiból. A weboldalunkon ezt a variálható kiegészítőt különféle színekben és kivitelezésben találod. Már csak ki kell választani. Kukkantsd meg mondjuk ezt a vagányan divatos Belinda övtáskát lila kivitelezésben. Ha viszont egy semleges árnyalatú övtáskát szeretnél, a szürke Leonora talán jobban fog illeni a stílusodhoz. A kihívó és merész outfitekkel is kombinálhatod, de az egyszínű pólókkal és farmerrel is. Romantikus lelkedre gyógyír lesz a Vuch kínálatában található halvány rózsaszín Jesabel övtáska vagy a bordó színben pompázó ikertesója, a Violleta. De ha a szíved a rockért repes, akkor az eredeti és vagány Donny övtáskát mintha csak neked teremtették volna. Nem mindennapi kiegészítőként is használhatod, amely teljesen felturbózza az outfited összahtását.

...Az tuti, hogy ezzel a variálható divatkiegészítővel teljesen más leszel, mindenki észre fog venni...

 

 

 

 

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát