INSPIRÁCIÓ

Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?

12.05.2023 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

 Felkészülni egy repülőútra nem is olyan egyszerű. Most egy picit figyelmen kívül hagyjuk a repülőjegy kiválasztásának a bonyolult folyamatát és a még annál is bosszantóbb adminisztrációt. Már csak néhány nap marad álmaid kirándulásáig és te most válogatsz az ideális útitársak közül? De emiatt már ne főjön a fejed. Itt a Vuch, hogy mentőövet dobjon.  

Melyik hátizsákot viheted fel a repülőgépre, és legfeljebb mekkora lehet? Válaszolni erre a kérdésre nem könnyű, ugyanis ez minden légitársaságnál eltérő. Szóval csakis rajtad múlik, hogy hasznát veszed-e a nyomozói képességeidnek és átböngészed annak a légitársaságnak a weboldalán feltüntetett adatokat, amelyre valójában rábízod az életed. Így legalább elkerülöd a felesleges reptéri díjakat, amelyek egy kissé  megkeseríthetik a kirándulás kezdetét.  

Ideális kézipoggyász 

A hátizsák a lehető legcélszerűbb kiegészítő a repülőn. Hogy miért? Nos, egy csomó előnye van. Nem húzza a vállad, egyszerűen és gyorsan kiveszel belőle bármit, amire a repülőtéren szükséged lesz. És persze néha csak a hátizsákot viszed magaddal, tehát egy praktikus hátizsák mindenképpen fontos számodra. Még ha olcsón is repülsz, egy Vuch hátizsák lesz a csúcs hátitáska még a fapados járaton is.  

Helyetted mi már mindent lecsekkoltunk, szóval nem kell aggódnod amiatt, hogy egy ilyen hátizsák nem fér az előtted lévő ülés alá. A Mellora és Dammit pontosan ilyen hátizsákok és klasszisnak számítanak az utazótáskák között. Tágasak és számos zsebbel rendelkeznek, amelyek segítenek mindent rendben tartani a dolgaid között. És ez a repülőtéren nagyon jól jön, amikor valamit állandóan ki kell szedned belőle. Ilyen kellemetlenségek fognak kísérni minden utazásod során az álmaid célállomása felé, de a Vuch hátizsák ezeket az apró bökkenőket a belső elrendezése révén igencsak megkönnyíti. 

A tágas Konner hátizsákba valóban mindent be tudsz pakolni. Az első roll up hátizsákjaink közé tartozik, amelyek olyan technikával záródnak, mint mondjuk a matrózzsákok. Tehát nem csak hogy rengeteg dolog elfér benne, de abban is biztos lehetsz, hogy semmi sem fog felőle kiszóródni, és ráadásul még a travel
outfitedet is királymód kiegészíti. 

Zane pedig jó szolgálatot tesz minden utazó hölgynek, akik számára fontos, hogy utazás közben is valóban jól
mutassanak. Ezen okból csekkold le az Electio újdonságunkat. Igen, ez elsősorban egy babakocsihoz való hátizsák. De a mi #vuchgirl belső informátorunk, aki állandóan utazik, megsúgta nekünk, hogy ennek a modellnek a strapabíró szerkezete és a számos rekesze révén a repülőben példaértékű útitárssá válik. A zsebeibe a cumik helyett, mondjuk berakod a kulcsaidat, de te majd úgy is kitalálod.  

Ha viszont számodra utazás közben is fontos az elegancia, csekkold a mi Tiara hátizsákunkat. Talán nem fog minden cuccod beleférni, szóval ne feledd a bőröndöt. Egyébként meg simán magaddal viheted városnézés közben. 

Hogyan csomagoljunk a repülőre?  

Most, hogy már megvan az ideális kézipoggyász a repülőre, azt is tudnunk kell, hogy hogyan kell belepakolni. Minden azon múlik, hogy mennyire könnyű csomaggal számolsz. Ha a hátizsák csak kiegészítő a bőröndöd mellé, nem kell a csomagolást túlzásba vinni. Csak azt pakold be, ami a legértékesebb vagy azt, amit a repülőtéren elő kell venned. Főleg a repülőjegyed, az útleveled vagy a személyidet ne hagyd otthon, valamint az átlátszó táskát a maximálisan megengedett folyadékmennyiséggel. Gondolj az összes elektronikai eszközre is, amelyeket úgyis be kell mutatnod az ellenőrzés során. 

Ha viszont csak néhány napra repülsz, és pénzt szeretnél spórolni a plusz poggyászdíjon, akkor alaposan át kell gondolnod, hogy mit pakolsz be. Ne vidd magaddal az egész  ruhásszekrényed, csak néhány olyan ruhadarabot vigyél, amelyeket könnyedén összekombinálhatsz. A csomagolásnál alkalmazd az ún. „tekeréses” módszert. Tekerj össze mindent rendesen és biztos lehetsz benne, hogy a hátizsákodba minden szükséges dolog belefér. 

Nos, akkor hová fogsz elnézni a Vuch hátizsákkal? Csekkold Vuch webáruházat és válaszd ki az új
szívszerelmed az isteni hátizsákok közül.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát