INSPIRÁCIÓ

A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába

23.12.2023 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Üdvözöllek a divat hóborította királyságban, ahol minden hátizsák, kézitáska, sőt még a legkisebb pénztárcazipp is történetet mesél a részletgazdag tervezésről az eredeti dizájnban. Hagyd, hogy az új Vuška-k elbűvöljenek, és vezessenek át ezen a hideg évszakon. Egy megfelelő kiegészítő nemcsak az outfitedet, hanem a hangulatodat is feldobhatja.

Táskák, amelyek nem csak karácsonykor örömet szereznek

Az új Bryna dizájnja a tervezett mágneszárral valódi újdonság. Nemcsak biztosítja az értékeidet, hanem az egész megjelenésednek is kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ez a kézitáska egyszerűen luxus darab, amely nem hiányozhat egy igazi hölgy gyűjteményéből.

És ott van Sofi klasszikus választása. Barrie vs. Gabi Casual - mintha melegen kakaót és forralt bort választanál. Mindkettő fantasztikus, de más alkalomhoz illenek. Ha még mindig tökéletes bevásárlótáskát keresel, akkor ne hagyd ki a Barrie-t. A táska körül vízszintes sáv fut, amelyet csak a széleken varrtak. Emellett egy hozzá illő pénztárcát is találsz hozzá.

A Gabi Casual is több trükkkel szolgál. Ez egy újabb újdonság, amely a bestsellerekből származik. És bár első pillantásra az ellenőrzött forma és az elegáns kivitel kombinációját kompromisszumnak tűnik, te mégis kompromisszum nélkül gyönyörű leszel vele. Ez az újdonság lazább anyaggal rendelkezik és párnázott fogantyúkkal, amelyek nem nyomják meg a kezed. Tartalmaz egy színes, steppelt nylon tatyót is. Összefoglalva, ezzel a kézitáskával minden pillanatot mosollyal fogsz élvezni.

Nem nélkülözhetetlenek az újdonságok a hátizsákos hölgyeknek

Ha még nem vagy büszke egy Vuch hátizsák tulajdonosára, akkor itt az ideje, hogy ezt helyrehozd. Nemcsak a téli újdonságaink keretében, hanem különféle méretek, anyagok és színek közül választhatsz. Például az Arlen minden Fossa rajongó álma, akiknek egy párosított hátizsákra vágyakoznak. Meglepően tágas, háttámlával párnázott és szélesebb vállpántokkal rendelkezik a maximális kényelem érdekében. Az anyaga, amely tükrözi a fagyos eleganciát, ugyanakkor ellenáll az változékony időjárásnak.

A Glenn kollekció népszerű modellje olyan, mint a te legjobb téli kabátod - praktikus, de egyúttal hihetetlenül stílusos is. Ezért még szebb megjelenést szerettünk volna neki adni. Új anyagot kaptunk neki, ami puha és strukturáltabb, így most még jobban illik a városi utcai stílushoz. További helyet kínál, és az összes külső zseb cipzárait elrejtettük, hogy ne sérüljenek meg, és ne nyomjanak a hátadon.

És amikor a Drool kollekció kerül szóba, olyan, mintha hirtelen télen egy fára színes fényeket helyeznél el. Különösen akkor, ha még mindig az ideális munkahelyi és utazós hátizsákot keresed. Most már nem kell tovább keresgélned. A Drool a laptopod és minden kiegészítője számára készült. Ráadásul funkcionális anyagból készült, így felszerelésed mindig biztonságban van. És az utazás? Mint egy útitársat, imádni fogod. Sok praktikus zsebbel és hátul gumival rendelkezik, amelyet könnyen a bőröndre húzhatsz.

Úgy érzed, hogy idei ajándékcsomagunk nagyon bőkezű? Még fogalmad sincs. Nézd meg az összes újdonságot, és fedezd fel azokat is, amelyek már nem fértek be a cikkbe.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát