FÉRFIAK

Hogyan válasszuk ki a tökéletes férfi pénztárcát?

19.11.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A minőségi pénztárca ugyanolyan jellegzetes kiegészítőnek számít a férfiak számára mint egy elegáns öltöny. Ezért a pénztárca kiválasztására nagy hangsúlyt kell fektetni. Egy kopott pénztárcával biztosan nem teszel jó benyomást egy üzleti ebéden vagy egy romantikus találkozón. Jelenleg rengeteg különböző színű és anyagú férfi pénztárca van a piacon. Hogyan válasszuk ki az igazit?

Nagyobb vagy kisebb?

Elsősorban el kell gondolkodni azon, milyen méretű pénztárcára volna szükséged. A kis pénztárcának az az előnye, hogy könnyen beelfér a nadrág vagy a kabát zsebébe, de a másik oldalon nem biztos, hogy belefér az összes pénzed, érméd és a kártyáid. A nagy pénztárcát viszont táskában kell hordanod. A férfiak általában a kisebb pénztárcákat választják, míg a nők inkább a nagyobbakat kedvelik.

Tökéletes kompromisszum a nagy és a kis pénztárca között

Pénztárca, amely könnyen befér a zsebbe és ugyanakkor beleférnek a bankjegyek, érmék és kártyák. Éppen ilyen a David férfi pénztárca, amely megnyer a praktikus rekeszeivel és a férfias szürke-fekete színeivel.

Minőség az első helyen...

Vitathatatlan tény, hogy a férfiak kevés a kiegészítővel rendelkeznek. Ha esetleg mégis választanak egy kiegészítőt, akkor olyat szeretnénk, hogy az tökéletesen ki legyen dolgozva és minőségi anyagból készüljön. Milyen a legkiválóbb minőségű és a luxust sugárzó, ha nem az eredeti bőr, amelynek köszönhetően a pénztárca évek múltán is olyan lesz mint újkorában.

Minőségi és stílusos bőr pénztárca

A Benji férfi pénztárcát eredeti bőrből készítették, minimalista és időtálló benyomást tesz. A pénztárcában vagy 3 hely a kártyáknak és 2 praktikus belső zseb.

… és praktikusság a másikon

A minőség nemcsak egy paraméter, amely alapján kell kiválasztanod a tökéletes pénztárcát. Fontos figyelmet szentelni a praktikusságnak is. Attól, hogy nagyméretű pénztárcát választasz, nem biztos, hogy az praktikus is lesz. Néhány pénztárca például nem tartalmaz külön zárható rekeszt az érméknek, vagy elegendő helyet a kártyáknak.

Praktikus és modern pénztárca

Patenttal záródó zseb az aprópénznek, 3 rekesz a kártyáknak és két részre osztott rekesz a bankjegyek számára. Elég helynek tűnik az értékeid számára? Akkor lepd meg magad a Cruell férfi pénztárcával.

Színekre fókuszálva

A nagyságon és az anyagon kívül természetesen a színválasztásra is figyelned kell. Biztosan nem választasz rosszul ha neutrális színeket választasz, például szürkét, feketét vagy barnát. Viszont már régóta nem érvényes, hogy a férfiaknak csak neutrális színeket szabad választaniuk, jó benyomást kelthetsz egy kihívó kék pénztárcával vagy a trendy kétszínű pénztárcával.

Az ellenállhatatlan kék-barna pénztárca

Ha nem vész a színektől, akkor biztosan nem kerülheti el a figyelmed a Margos férfi slim pénztárca, amely sima marhabőrből készül, és kék és barna színkombinációjának köszönhetően felhívja magára a figyelmet.

Sportos vagy inkább elegáns?

Nem utolsó sorban, a pénztárca kiválasztásánál arra is oda kell figyelned, hogy inkább az elegáns stílust részesíted előnyben vagy inkább a lezser sportos stílusra fogadsz. Azonban fontos megjegyezni, hogy abban az esetben, ha inkább a sportos stílust kedveled, néha jól jön egy elegáns pénztárca, például színházlátogatás alkalmával. Tehát miért nincs mindjárt két pénztárcád?

Univerzális fekete pénztárca

A sláger kétségkívül az egyszerű és elegáns fekete férfi Joshua pénztárca, amely bármilyen ruhához és alkalomhoz illik.

TIPP a végére: Ajándékozd meg tesódat vagy apukádat

Ha már a karácsonyi bevásárlást tervezed, akkor éppen a pénztárca nagyszerű ajándék tipp férfiak számára. Sőt mi több, a VUCH pénztárcák pedig ajándékdobozba csomagolva érkeznek.

Ha még mindig azon gondolkodsz, milyen pénztárcát válassz, tekintsd meg a VUCH férfi pénztácáinak kínálatát, amelyeket az utolsó szálig úgy alakítottak ki, hogy stílusosak, kiváló minőségűek és ugyanakkor praktikusak legyenek.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Ismerkedj meg az új VUCH bőr pénztárcákkal férfiaknak Ismerkedj meg az új VUCH bőr pénztárcákkal férfiaknak
CUT! CONTRAST! SIMPLE! CUT! CONTRAST! SIMPLE!


Válassza ki az országát