FÉRFIAK

Ismerkedj meg az új VUCH bőr pénztárcákkal férfiaknak

08.10.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

A pénztárcát minden férfi névjegyének is nevezhetnék. Ezért nem lehet alábecsülni annak kiválasztását. És milyen minőségi anyagra is lehetne számítani jobban, mint a valódi bőrre? Fedezd fel a méretre szabott VUCH pénztárcákat stílusos férfiaknak, akiktől nem áll távol a divat.

Bőr az igazi férfiaknak

Amikor a VUCH csapat azon tűnődött, milyen anyagból legyenek gyártva az új férfi pénztárcákat, pár másodpercen belül a bőrre esett a választás. Ugyanis nincs kétség ezen alapanyag számtalan előnyéről. A bőr egyfelől fényűző és sok évig szinte újnak hat. Hogy ez jól hangzik? Akkor fedezd fel a pénztárcák további előnyeit, és sosem fogod többé letenni.

Színek, amelyek illenek a férfiaknak

Az új bőr pénztárcák négy férfias színben is kaphatók. A fekete pénztárca ezüst VUCH logóval egyértelműen jó választás. Hogy a szürke jobban tetszik? Nem gond. És mit szólsz a barna öv és barna cipő mellé a barna pénztárcához? Ha nem félsz a színektől, akkor számodra tiszta (vagy éppen kék), hogy a legjobb választás a feltűnő kék pénztárca.

A praktikusság fontos

A férfiak többsége egyetért azzal, hogy a praktikusság fontos a pénztárcánál. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a pénztárca tökéletesen illik kezedbe, a zsebbe éppen megfelelő és ezen felül sok praktikus rekesszel és cipzáras zsebbel rendelkezik.

Pénztárca, mint ajándék? Jó ötlet!

Ha ezeket a sorokat kedvesed, barátnőd, testvéred vagy akár a lányod olvassa fontos, hogy figyeljen fel. Hiszen éppen felfedezte a tökéletes ajándékot minden stílusos férfinak születésnapjára, megünneplésére vagy akár karácsonyra. Vitathatatlan bónusz az a tény is, hogy a pénztárca ajándékcsomagolásban érkezik.

Egészítsd ki Te is egyéni stílusodat a valódi bőrből gyártott VUCH férfi pénztárcával. Melyiket választod közülük?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Hogyan válasszuk ki a tökéletes férfi pénztárcát? Hogyan válasszuk ki a tökéletes férfi pénztárcát?
CUT! CONTRAST! SIMPLE! CUT! CONTRAST! SIMPLE!


Válassza ki az országát