FÉRFIAK

CUT! CONTRAST! SIMPLE!

06.02.2020 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

A VUCH évek óta örömet szerez a nőknek a pénztárcáikkal és egyéb kiegészítőikkel. Most azonban úgy döntött, hogy boldoggá teszi a férfiakat is, és bemutatta az eredeti bőrből készült férfi pénztárcák első kollekcióját. Ezek a pénztárcák a tökéletes példa arra, amikor a tökéletes formatervezés, a kiváló minőségű anyag és a precíz kivitelezés találkozik, hogy olyan kiegészítő készüljön, amely hihetetlenül illik a férfiaknak.

Stílusos kiegészítő minden férfi zsebbe

Az új férfi pénztárca kollekció kétféle típust is bemutat. Az első típus mérete 115 x 90 mm, a második típusé 90 x 105 mm. Mindkét típusú pénztárca négy színkombinációban kapható. A hagyományos fekete és szürke dizájn mellett a férfiaknak elérhető például olyan pénztárca, amelyben zöld szín dominál, barna színnel kiegészítve.

Stílusos és praktikus

A pénztárcákat természetesen úgy tervezték, hogy ne csak jól nézzenek ki, hanem a lehető legpraktikusabbak is legyenek. Ezt bizonyítják a kártya- és okmánytartó rekeszek, valamint egy kellően nagy bankjegyzseb.

Miért válasszunk pénztárcát valódi bőrből?

A valódi bőr az elegancia és a luxus megtestesülése, a bőr pénztárca minden férfit reprezentál. A valódi bőr drágább, mint más anyagok, de ebben az esetben megéri hozzáfizetni a minőségért. A bőr pénztárca évekig ugyanolyan gyönyörű és sértetlen.

Tetszik a VUCH férfi pénztárca? Már tudod, hogy kinek szereznél vele örömet?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Hogyan válasszuk ki a tökéletes férfi pénztárcát? Hogyan válasszuk ki a tökéletes férfi pénztárcát?
Ismerkedj meg az új VUCH bőr pénztárcákkal férfiaknak Ismerkedj meg az új VUCH bőr pénztárcákkal férfiaknak


Válassza ki az országát