INSPIRÁCIÓ

5 tipp, hogyan válasszuk ki az igazi táskát

15.08.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

5 tipp, hogyan válasszuk ki az igazi táskát

Mi az alapja a tökéletes outfitnek? Már talán sejted, hogy a válasz egy minőségi táska. Ugyanezt a választ adnák a profi stylistek is, akik hozzáteszik, hogy a cipőn és a kézitáskán sohasem szabad spórolni. Azon gondolkozol, hogy egy új táskával leped meg magad? Gyere, nézd meg, hogyan kell kiválasztani olyat, amit ki sem akarsz adni a kezedből.

 

Mi alapján válasszunk táskát?

Mielőtt elkezdenéd kiválasztani a kézitáskát, próbálj megválaszolni néhány kérdést. Milyen stílusú ruhához fogod viselni a táskát? Milyen alkalomra? Minek kell beleférnie? Egyszínűt vagy színeset szeretnél? Egész évben vagy szezonálisan szeretnéd hordani? Megválaszoltad? Akkor már jobb képed van arról, hogy milyen az ideális kézitáska. Az egyik lesz a következő öt közül, amelyről úgy gondoljuk, hogy minden szekrényben ott a helye?

1.  Univerzális fekete

Egyetlen táska sem kombinálható a ruhákkal olyan egyszerűen, mint a fekete. A minőségi, kidolgozott fekete táska olyan darab, amely iskolába, munkába és bevásárláshoz megfelelő, és kiválóan fog mutatni egy elegáns és sportos ruhával is. Arról, hogy a fekete táska is lehet különleges meggyőz a pom-pom dísszel ellátott Hypnotic Hailey táska. Ez a táska leginkább azzal győz meg, hogy kellően tágas és nem hiányoznak róla a praktikus zsebecskék valamint az, hogy mágnes segítségével zárható.

Tipp: Hypnotic Hailey táska

 

2.  Válltáska

A legjobb társ a kirándulásokhoz és utazásokhoz. Praktikus crossbody táska, amelyet egyszerűen átteszel a válladon és egy pillanaton belül már észre sem veszed, hogy nálad van. Kicsi, de nagyon praktikus. A cseh VUCH márka egyik legkedveltebb táskája a Carrie. Miért különleges? Elsősorban egyedi kivitelezésével másodsorban pedig praktikus vállon áttehető pántjával.

Tipp: Carrie táska

 

3.  Egy feltűnőt kérnék szépen

Szereted az egyszerű, egyszínű outfiteket? Ezek az outfitek éppen egy olyan táska segítségével mutatkoznak meg, amely kitűnik színkombinációja vagy egyedi dizánja miatt. Egy ilyennek lennie kell a te gyűjteményedben is. Szereted a pöttyöket? Legyen pöttyös táskád! A True Tiny táska színes pöttyökkel díszítve tökéletesen kiemel téged és ragyogni fogsz bárhová mész is.

Tipp: True Tiny táska

 

4.  A színes vállpántok divatosak

Észrevetted, hogy az utóbbi időben a színes vállpántos táskák a menők? Akkor miért nincs ilyened? A Jaquelin táska elvarázsol egyrészt szembetűnő élénk rózsaszín színével másrészt színes VUCH feliratos pántjával. Egy olyan kiegészítőről van szó, amelyet mintha csak a városba vagy egy partyra találtak volna ki.

Tipp: Jaquelin táska

 

5.  Kellően tágas

Kulcs, pénztárca, mobil. Minden táska alapja. Olyan táskára van szükséged amelybe ettől több dolog is elfér?  Például a fürdőruha vagy egy szvetter? Keress inkább nagyobb táskát, amely praktikusságával megnyer magának.  Kellően tágas, elképesztően szép. Ilyen a Gracious Grace táska, amelyben elfér minden amit magaddal szeretnél vinni.

Tipp: Gracious Grace táska

 

Bónusz tipp 1: Nem szereted a táskákat? Válassz egy hátizsákot

Azok közé tartozol, akik előnyben részesítik a hátizsákokat? A hátizsák is lehet divatos és menő. A többiről pedig biztosan meggyőz majd téged a VUCH hátizsák, amelyet mintha utazáshoz vagy egy városi sétához teremtettek volna

Bónusz tipp 2: Tökéletes rend a táskában

Veled is megesik, hogy hosszú percekig keresel a táskádban és a világért sem jut eszedbe, mit keresel? A VUCH praktikus táskarendezőnek köszönhetően a te dolgaid is legyenek tökéletesen elrendezve. Tetszik neked a fekete színű csillagos Funny táskarendező? Fekete Systemy pöttyökkel? Vagy a piros Schemy pöttyökkel?

Szerinted melyik az a táska, amellyel minden nőnek rendelkeznie kell? Megtetszett valamelyik a tippjeink közül?

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát