INSPIRÁCIÓ

Divattippek: Hogyan kombináljunk táskát pénztárcával?

07.07.2022 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Bizonyára már régóta tudod, hogy a Vuch márka egyedi táskákat, pénztárcákat és egyéb divat kiegészítőket kínál. A mai cikkben szeretnénk néhány tippel meglepni titeket azzal kapcsolatban, hogyan is tudjátok elegánsan összeilleszteni az egyes táskákat a pénztárcáinkkal és más kiegészítőinkkel. Tedd tökéletessé a look-od a Vuch segítségével.

Elképesztő színjáték táskáink előadásában

Amondóak vagyunk, hogy nem muszáj szigorúan betartani a divatvilág által előírt szabályokat. Ennek ellenére szeretnénk segíteni neked abban, hogy mily módon hangolhatod össze a táskáinkat és pénztárcáinkat, amelynek köszönhetően a teljes outfit lenyűgözővé válhat. A táska és pénztárca kombinálásának legegyszerűbb módja az egységes színek vagy színárnyalatok kiválasztása. A Glora táska a Florence pénztárcával ezt tökéletesen bemutatják, csodásan illenek egymáshoz, mit gondolsz? Vagy a Graceful Gabi női táska és a Folly pénztárca által bemutatott kombináció jön be neked jobban? Ezzel az elegáns kombinációval nem nyúlhatsz mellé! Ajánlani tudjuk még a Carrie táskát és Pentti pénztárcát. Biztosan beleszeretsz a szürke és a fekete kombinációjukba! És mit szólsz a kis méretű Wade kézitáska és Kiera rózsaszín pénztárca gyengéd kombinációjához? Ez a szett csodásan kiegészíti a visszafogott outfiteket, például fehér, romantikus ruhákat vagy a farmer és fekete póló kombinációját. Ez a csajos összeállítás maga a gyengédség!

 

Színek, színek és ismét csak színek

Nem követsz el hibát akkor sem, ha színes kombinációt választasz. Csodásan illenek egymáshoz a piros és az arany vagy a fekete és sárga színek. Ezt bizonyítja a Shiny Silvia táska és a Judy Jasmine pénztárca kombinációja is.

Hogyan illesszük össze a különböző mintákat? Nem követsz el hibát olyan táskával és pénztárcával, amelyek mintában egyeznek. Mivel a Vuch egyik ismertetőjele a sok pötty, nyugodtan nézz szét a pöttyös táskák és pénztárcák kategóriájában. A Lyra táskát vagy Halinna pénztárcát tudjuk javasolni. Ezek a szürke szépségek nem hiányozhatnak a gyűjteményedből.

Ha azok közé tartozol, akik nem szeretnének ugyanolyan mintájú táskát és pénztárcát, de mégiscsak szeretnéd jól kombinálni őket, válassz ugyanolyan márkájú táskát és pénztárcát. A Vuch-nál táskák és pénztárcák széles kínálatából válogathatsz attól függően, hogy mire van szükséged. Nagy, kis méretű vagy őrülten színes? Nálunk mindent megtalálsz. Sőt  többet is!

Táska és pénztárca azonos színben

 

Az ellentétek vonzzák egymást

A következő lehetséges megoldás a táska és pénztárca kombinációjára az ellentétes színek ötvözete. Mindannyian ismerjük a mondást, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ezzel csak egyetérteni lehet! De jó, ha nem felejtjük el, hogy látványos kombinációról van szó, ezért érzéssel és ízléssel válogassunk, hogy ne keltsünk olcsó vagy túlzó hatást velük. Próbáld ki például az örökzöld fekete és fehér vagy szürke kombinációját. Ez mindig telitalálat! Az ellentétes színek világából a Cylie bőr táskát és Magnus pénztárcát javasoljuk!

A Vuch egy táskát és egy pénztárcát is kínál szettben, amelyek tökéletesen illenek egymáshoz

Vedd figyelembe a teljes outfit-et

Ha ugyanolyan színű táskát és pénztárcát választottál, miért ne használnád ki ezt a taktikát más kiegészítők esetében is? Fekete táskát és pénztárcát kombinálhatod fekete órával. Az outfit többi részét kiegészítheted világos színekkel, például fehér ruhával vagy bézs blézerrel. A táskát és pénztárcát illesztheted a körömlakk színéhez is. A Vuch-nál körömlakkokat is találsz! Amennyiben a rózsaszín szerelmese vagy, válaszd a Shell Pink körömlakkot! Ha rózsaszín lencséken keresztül nézed a világot, akkor tekintsd meg a Seila szemüveget!

A divatkiegészítőket természetesen kombinálhatod a ruházattal is. Nálunk találsz ruhát, szoknyát és pólókat is. A Vuch felöltöztet téged tetőtől talpig!

Táska és pénztárca finom kombinációja

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát