INSPIRÁCIÓ

Élékítsd fel outfited! Próbáld ki a nyakláncok rétegezését

04.10.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Ha nem tudod eldōnteni, melyik nyakláncot vedd fe, nyugodtan válassz egyszerre többet is. Azonban figyelj oda néhány alapszabályra a rétegezéssel kapcsolatban, melyeknek köszönhetően szuperül fogsz kinézni. A végeredményhez természetesen a szerelésednek is  köze van, de ha követed tippjeinket, nem foghatsz mellé.

Ne félj a színektől!

Ne ragadj a földhöz és kombináld kedvedre a színes fémeket. A rózsaszín nagyszerűen illik az aranyhoz, így egy tökéletes kombinációt alakítanak ki, mely megadja azt a kis plusszt. Mindenesetre csak tőled függ, hogy kipróbálsz e különféle színes kombinációkat, vagy maradsz inkább az egyszínű változatoknál, melyeket néhány más árnyalattal dobsz fel.

Frissítsd ékszereidet medállal

Az egyszerü, vékony láncokat könnyű rétegezni! Az igazi szórakozás akkor kezdődik, amikor hozzáadsz néhány medált. Így felhasználhatod az összes, otthon összegyűlt medálodat. Hangold az összes nyakláncodat egy stílusba – mindegyikre  fűzz ugyanolyan szimbólumot, például egy virágot és mutasd meg a világnak, kivel van dolguk.

Kombinálj hosszúság szerint

Ahhoz, hogy kitűnjön minden egyes nyaklánc és mégis felejthetetlen összjátékot alkossanak, probáld ki a különféle hosszúságúakat párosítani! Pontosan a vastagságuk és hosszuk különbözősége teszi őket együtt érdekessé.

Tartsd magad a stílusodhoz!

Ne felejtsd, az ékszerek a te kiegészítőid. Amint a nevében is benne van, kiegészíti személyiségedet és szerelésedet is. Gondolj erre ékszerválogatás közben. Ne próbáld átvenni mások stílusát, inkább próbálj olyat választani, ami hozzád illő. Ha a nyakláncok rétegezése nem nyerte el tetszésed, próbálkozz meg a gyűrűkkel vagy VUCH karkötőkkel. Ügyelj azonban arra, hogy mindig csak egy fajta ékszert rétegezz, megakadályozol egy felesleges ráfizetést.

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója
A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok