INSPIRÁCIÓ

Fodrászhoz készülsz? Akkor erre van szükséged!

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Fodrászhoz készülsz? Akkor erre van szükséged!

Ha még t eis abban a hitben élsz, hogy a közkedvelt ombré az elsőszámú divattrend, akkor bebizonyítjuk az ellenkezőjét. Az aktuális divattrendek inkább a természetességnek kedveznek. Ez viszont nem jelenti a hajfestés végét, épp ellenkezőleg. A klasszikus hajfestés helyett azonban művészi élményben lehet részed. A fodrászok bátran néznek szembe a természetes hatást keltő, árnyékoltan festett haj kihívásaival.

 Sombré

 Stylistjaink az idén sem feledkeztek meg teljesen az ombré őrületről, csupán természetes magasságokba emelték, ebből jött létre a sombré. A név pedig nem más, mint a soft ombré rövidítése, vagyis nagyon lágy és természetes hatású. Az egyes árnyalatok közti átmenetek olyan észrevehetetlenek, hogy a sombré egyszerűen mindenkinek illik. Neked is fog!

 

Contouring

 A Contouring egy olyan technika, mely nem ismertlen már a szépségiparban. Az arckontúrozás helyett azonban ezesetben a fodrászok játszanak a frizuránkkal. Szeretnéd optikailag megnyújtani az arcod, vagy éppen ellenkezőleg, szélesebbé varázsolni? Ebben segít ez a technika, mely az arcot környékező tincsek árnyékolásával játszik.

Sunkissed

 Sunkissed, avagy a napfény által megcsókolt. Ez a technika pontosan azt ígéri, amit neve is rejt. Olyan hajat szeretnél, mintha egész évben a napocska sugarai járnák át? Akkor ez a technika neked való, természetes, és könnyedén elérhető.

 

Babylights

 Azt, hogy melír és melír közt is különbség van, mi sem bizonyítja jobban, mint a babylights technika, a neve ismét nem véletlenszerű. Egy nagyon lágy melírtechnikáról van szó, melynek végeredménye egy olyan hajkorona, amelya tökéletes árnyalatú gyermekhajra emlékeztet, lágyan színezett tincsekkel.

Olaplex

Ha még nem hallottál a szépséges hajat biztosító forradalmi módszerről, az Olaplexről, eljött a megfelelő idő. Az Olaplex valódi folyékony arany hírében áll a hajfestés világában. Az Olaplex megalakulása előtt még a hajfestés károsította a hajat. Azonban új időszámítás kezdődik. Az Olaplex segítségével kedvedre világosíthatod a hajad tónusát annélkül, hogy roncsolnád azt. Szemezgetsz a melírezés fajtáival? Csak bátran vágj bele hajad roncsolása nélkül.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát