INSPIRÁCIÓ

Fodrászhoz készülsz? Akkor erre van szükséged!

13.10.2017 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Fodrászhoz készülsz? Akkor erre van szükséged!

Ha még t eis abban a hitben élsz, hogy a közkedvelt ombré az elsőszámú divattrend, akkor bebizonyítjuk az ellenkezőjét. Az aktuális divattrendek inkább a természetességnek kedveznek. Ez viszont nem jelenti a hajfestés végét, épp ellenkezőleg. A klasszikus hajfestés helyett azonban művészi élményben lehet részed. A fodrászok bátran néznek szembe a természetes hatást keltő, árnyékoltan festett haj kihívásaival.

 Sombré

 Stylistjaink az idén sem feledkeztek meg teljesen az ombré őrületről, csupán természetes magasságokba emelték, ebből jött létre a sombré. A név pedig nem más, mint a soft ombré rövidítése, vagyis nagyon lágy és természetes hatású. Az egyes árnyalatok közti átmenetek olyan észrevehetetlenek, hogy a sombré egyszerűen mindenkinek illik. Neked is fog!

 

Contouring

 A Contouring egy olyan technika, mely nem ismertlen már a szépségiparban. Az arckontúrozás helyett azonban ezesetben a fodrászok játszanak a frizuránkkal. Szeretnéd optikailag megnyújtani az arcod, vagy éppen ellenkezőleg, szélesebbé varázsolni? Ebben segít ez a technika, mely az arcot környékező tincsek árnyékolásával játszik.

Sunkissed

 Sunkissed, avagy a napfény által megcsókolt. Ez a technika pontosan azt ígéri, amit neve is rejt. Olyan hajat szeretnél, mintha egész évben a napocska sugarai járnák át? Akkor ez a technika neked való, természetes, és könnyedén elérhető.

 

Babylights

 Azt, hogy melír és melír közt is különbség van, mi sem bizonyítja jobban, mint a babylights technika, a neve ismét nem véletlenszerű. Egy nagyon lágy melírtechnikáról van szó, melynek végeredménye egy olyan hajkorona, amelya tökéletes árnyalatú gyermekhajra emlékeztet, lágyan színezett tincsekkel.

Olaplex

Ha még nem hallottál a szépséges hajat biztosító forradalmi módszerről, az Olaplexről, eljött a megfelelő idő. Az Olaplex valódi folyékony arany hírében áll a hajfestés világában. Az Olaplex megalakulása előtt még a hajfestés károsította a hajat. Azonban új időszámítás kezdődik. Az Olaplex segítségével kedvedre világosíthatod a hajad tónusát annélkül, hogy roncsolnád azt. Szemezgetsz a melírezés fajtáival? Csak bátran vágj bele hajad roncsolása nélkül.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok