INSPIRÁCIÓ

Hogyan válasszuk ki a legjobb pénztárcát?

24.09.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

A régi pénztárcádból már potyognak ki az érmék, ōrūlnél egynek lyukak nélkūl? Mielőtt új női pénztárcát vásárolnál, gondolj át néhány dolgot. Naponta fogod használni, vagy csak néha viszed magaddal? Elegáns vagy kicsit bohém darabot keresel? Nézd meg a régi pénztárcád és tisztázd le magadban, mi az ami zavart rajta. Nyugodtan minden rossz tulajdonságot (de jót is) írj fel egy darab papírra, így átlátható lesz az egész. Ennek kōszōnhetően az új pénztárca választásánál ezeket a hibákat el tudod kerūlni, és egy tōkéletes darabot tusz választani.

A méret lényeges

Az első és valószínűleg a legfontosabb pont a pénztárca mérete. Ettől fūgg ugyanis minden. Olyan darabot keresel, amelyet minden nap hordani fogsz? Olyat, mely ōreg számlákat és vonatjegyeket rejtve a naplód is lesz?

Vagy tényleg elegendő számodra egy apró pénztárca, ahová bedobsz némi aprót, egy bankkártyát és indulhatsz is akár egy partira is? Olyan, amely tōkéletesen elfér egy kis crossbody táskába is, melyet buliba hordasz.

Cipzár vagy kapocs?

Méretet már sikerūlt választani? Akkor itt a kōvetkező probléma, mégpedig a pénztárca záródása. Egy rekeszeset választasz cipzárral, ahol a bankjegyeket és érméket is tárolod? Vagy inkább legalább két, egymástól szépen elválasztott rekeszt szeretnél - egy cipzárasat érméknek, a másikat kapoccsal a bankjegyeknek?

Mindent egy helyen tárolni cipzárral elzárva biztonságos lehet, de a masik oldalon kevésbé praktikus. Csak gondolj bele, hogy a szupermarket előtt aprót keresel a bevásárló kocsiba. Nem elég csak kinyitnod az érmést rész, ki kell nyitnod az egész pénztárcát és keresni és keresni. Minden záródási formának megvan a maga előnye, már csak a te ízléseden múlik.

 

Amennyi bankkártyád van, annyiszor vagy nőből

Azok az idők, amikor a pénztárcát még csak a pénzre használtuk, már lejártak. Ma már sokkal tōbb dolog van benne. Pénzen kívūl biztosan hordasz magadnál bankkártyát, személyi igazolványt és TAJ kártyát.

Na és itt vannak azok a kártyák is, melyek a boltokban ōrōmet szereznek neked! Kedvezmény és tagsági kártyák illatszerboltba, gyógyszertárba vagy ruhaūzletbe. Ne feledkezz meg a mi VUCH azonosító kártyánkról sem pénztárca elvesztése esetére.

Hová tenni azonban ezt a rengeteg kártyát? Mielőtt beszerzel egy új pénztárcát, gondold át mennyi kártyát használsz még, és melyek azok, amiket lelkiismeret furdalás nélkūl kidobhatsz.

Ha egy kisebb táskát válsztottál, melybe nem fér bele az a rengeteg kártya, és ez szerelem első látásra, akkor se szomorkodj! Pontosan e célból van itt ez a kicsi női pénztárca kártyákra, melybe belefér az ōsszes kártya és irat szépen egymás mellé.

 

Kombinálj és tűnj ki!

Ez itt az utolsó helyen van, de így is nagyon fontos – a pénztárca stílusa! Ne feledd, hogy a Vuch női pénztárca divatkellék, mely sokat mond rólad. Válassz természetednek megfelelő péntzárcát. Inkább elegáns vagy? Vagy játékos és kicsit bohém? A VUCH pénztárcák kínálatából olyat tudsz választani, amely a legjobban illik hozzád.

Minden pénztárcánkat szeretettel és érzéssel tervezūnk, valamint pár lépéssel előrébb járunk. Ezért tudod kombinálni pénztárcádat női táska kínálatunkkal és megmutatni így kōrnyezetednek, tudod, hogy néz ki az igazán ōsszehangolt outfit!

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát