INSPIRÁCIÓ

Készülj fel a nagy vadászatra a 2018-as divattrendekkel

22.01.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Készülj fel a nagy vadászatra a 2018-as divattrendekkel

Téged sem hagynak hidegen a boltok karácsony utáni kiárusításai? A kirakatok közt járkálsz, s a 70%-os akciók láttán felgyorsul a szívverésed? Milyen darabokat válassz, hogy ragyoghass, s ne maradjanak a szekrény mélyébe rejtve? Tarts velünk, s tekints be az idei divattrendek világába, melyek segítségével biztosan nem válsz láthatatlanná.

Virágokkal kivirágzol te is

Biztos arra gondolsz, hogy a virágokról már t eis hallottál. Nyilvánvalóan! A virágmintás felvarrók a tavalyi év trendjeinek egyike voltak. A nagyszerű hír az, hogy ez a trend idén is aktuális marad, így újra előhúzhatod virágokkal díszített ruháid. Idén a mezei virágminta, s a sötétebb árnyalatú rózsaminta hódít, mivel azokat a leghíresebb divattervezők preferálják.

A zév színe? Levendula!

Minden évben kihirdetik a zév színét. A tavalyi év színe a fűzöld volt, az idei év színe a levendula. A lila szín legkedveltebb árnyalata az „ultraviola“. Ruhatárad már tartalmaz levendula színű holmikat? Nem? Akkor épp itt az ideje körülnézni, s beszerezni egy nagyszerű darabot.

Betekintés a divatvilág művészetébe

A divatláncok a világhírű divattervezők trendjeit követik. Mi született a Prada műhelyében? Oly ruházat, melyeket híres műalkotások nyomtatott mintái díszítenek. Dobd fel ruhatárad egy lehelletnyi extravaganciával!

Válj igazi motorossá!

A motoros csajok rendkívül vonzónak tűnnek a férfiak szemében. Az érzéki motoros ruházat az idei évben a divat világába is beférkőzött. Csekkold a boltokat, hogy te is rátaláhass egy hozzád illő moderné s stílusos motoros dzsekire. 

Pillangók, amerre csak nézel!

Te is csodálod a pillangók tarka szárnyait? Akkor biztosan elnyeri tetszésed a 2018-as év egyik trendje. Pillangó mintás póló? Tarka pillangószárnyakkal teli ruha? Meg kell kapnod!

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok