INSPIRÁCIÓ

Készülj fel a nagy vadászatra a 2018-as divattrendekkel

22.01.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Készülj fel a nagy vadászatra a 2018-as divattrendekkel

Téged sem hagynak hidegen a boltok karácsony utáni kiárusításai? A kirakatok közt járkálsz, s a 70%-os akciók láttán felgyorsul a szívverésed? Milyen darabokat válassz, hogy ragyoghass, s ne maradjanak a szekrény mélyébe rejtve? Tarts velünk, s tekints be az idei divattrendek világába, melyek segítségével biztosan nem válsz láthatatlanná.

Virágokkal kivirágzol te is

Biztos arra gondolsz, hogy a virágokról már t eis hallottál. Nyilvánvalóan! A virágmintás felvarrók a tavalyi év trendjeinek egyike voltak. A nagyszerű hír az, hogy ez a trend idén is aktuális marad, így újra előhúzhatod virágokkal díszített ruháid. Idén a mezei virágminta, s a sötétebb árnyalatú rózsaminta hódít, mivel azokat a leghíresebb divattervezők preferálják.

A zév színe? Levendula!

Minden évben kihirdetik a zév színét. A tavalyi év színe a fűzöld volt, az idei év színe a levendula. A lila szín legkedveltebb árnyalata az „ultraviola“. Ruhatárad már tartalmaz levendula színű holmikat? Nem? Akkor épp itt az ideje körülnézni, s beszerezni egy nagyszerű darabot.

Betekintés a divatvilág művészetébe

A divatláncok a világhírű divattervezők trendjeit követik. Mi született a Prada műhelyében? Oly ruházat, melyeket híres műalkotások nyomtatott mintái díszítenek. Dobd fel ruhatárad egy lehelletnyi extravaganciával!

Válj igazi motorossá!

A motoros csajok rendkívül vonzónak tűnnek a férfiak szemében. Az érzéki motoros ruházat az idei évben a divat világába is beférkőzött. Csekkold a boltokat, hogy te is rátaláhass egy hozzád illő moderné s stílusos motoros dzsekire. 

Pillangók, amerre csak nézel!

Te is csodálod a pillangók tarka szárnyait? Akkor biztosan elnyeri tetszésed a 2018-as év egyik trendje. Pillangó mintás póló? Tarka pillangószárnyakkal teli ruha? Meg kell kapnod!

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát