INSPIRÁCIÓ

Nyári kezdőcsomag: Mi nem hiányozhat a nyári ruhatáradból?

28.06.2022 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Hogy már alig várod a nyarat? És rendesen felkészültél rá? Ha nem, akkor meríts ihletet a Vuch termékeiből, amelyekkel teljes mértékben kiélvezheted a nyarat. Baseball sapka, napszemüveg vagy egy játékosan kedves utazóbatyu? Gyere és nézd meg, mit tartogatunk számodra.

Nyár a Vuch stílusában

„Here comes the sun, dodododo, here comes the sun and I say, it´s all right!…“ éneklik egy világhírű dalban, és számunkra nem marad más, mint egyetérteni. Esetleg még annyit tennénk hozzá… here comes the summer! Ezért adunk most tippeket a nyári Vuch kezdőcsomaghoz = más szóval azok a cuccok, amelyek nélkül nyáron nem boldogulsz (vagy talán igen, de rohadtul bánni fogod, hogy éppen most nincs nálad). Akkor vágjunk bele.

Nyomd le a napsütést

Annak, hogy odakint már többnyire gyönyörű az idő, egyre melegebb van, és a nap teljes erőből süt, van egy bökkenője. Mégpedig az, hogy meg kell tőle magunkat óvni. Persze elegánsan ... a Vuch stílusában! A fejbőrnek és az arcnak megfelelő védelemre van szüksége, ezért a sapka és a napszemüveg határozottan a nyári ruhatár alapeleme. Melyiket is javasoljuk neked?? Mit szólnál ehhez a cuki Layla sapkához az ikonikus fehér pöttyeinkkel? De ha nem vagy oda a rózsaszínért és a cukiságért, és inkább vagányabb a stílusod, akkor a barna Kash sapka lesz az első helyezett. Ráadásul a pasiddal vagy a tesóddal is felváltva viselhetitek! A szemedre az Aura napszemüveget javasoljuk, amely elegánsan kiemeli az egész outfitedet, és megvéd a naptól. De ha nem akarsz lemaradni a napsugarakról, akkor akár a szemeden is viselheted, mert a Checkie szemüveg a reggeli napfelkeltét idézi. Ez meg aztán ... wow!

Öltözz a nyárba

És most jöjjön az outfited összhatása. Lássuk, melyik ruhadarab a legpraktikusabb és legkényelmesebb nyárra? Hát persze, a ruha! És ilyenünk nekünk is van! Választhatod a klasszikus fekete Molly ruhánkat, vagy ha valami élénkebbre vágysz, az élénk rózsaszín Alexa ruha biztosan elnyeri a tetszésedet. Aztán már csak az egész outfited a játkosan kedves Sarona vagy Briana utazóbatyuval összhangba hozod az új helyek felfedezésére, és megtetézed egy játékosan kedves tornacsukával, hogy veled együtt vágjon bele a nagy kalandba. Választhatod a gyengédebb Dotty Marisa krémszínű változatát, vagy éppen a színes díszítőelemekkel tarkított klasszikus fekete Dotty Doria-t. Egyszóval a Vuch tetőtől talpig a nyárba öltöztet!

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát