INSPIRÁCIÓ

Új VUCH napszemüveg modellek

25.06.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Te is várod már a medence mellett töltött forró nyári napokat? Mi is! De nem volna igazi nyár a divatos napszemüvegek nélkül. Bemutatjuk neked az új modelleket, amelyek tökéletesen illenek az idei nyár stílusához.  Választod a hallhatatlan  pilóta stílusú napszemüveget vagy a „lenon szemüveget“, vagy inkább valami ragyogóbbra fogadsz és inkább az új színes modelljeink egyikét választod?

Hallottál már a polarizált lencsék előnyeiről?

Néhány újdonságunk polarizált lencsével rendelkezik, amely megvédi a szemet a nagy mértékű sugárzástól és csökkenti a napsugarak kellemetlen és éles visszaverődését. A polarizált lencsét értékelni fogod a nyári sportoknál, például vezetés közben, ahol a polarizált lencsék tompítják a vakító és éles napfényt. A szemüveg mindegyik modelljét a "polarized" fekete címkével jelöltük meg, amit biztosan észreveszel.

Szín és divat!

Az új napszemüvegek elérhetőek rózsaszín, lila, kék, narancssárga, szürke, fekete és barna színben, sokféle kombinációban és kivitelben. Inkább szélesebb átlátszó vagy vékony fém szemüvegszárakat szereted? Teljesen rajtad múlik, hogy melyik stílust választod!

Kívánunk neked divatos és kellemes nyarat! A Te Vuch-od.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója Megérkezett! A Vuch első bőr és öko táskák kollekciója
A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok