INSPIRÁCIÓ

Új VUCH napszemüveg modellek

25.06.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Te is várod már a medence mellett töltött forró nyári napokat? Mi is! De nem volna igazi nyár a divatos napszemüvegek nélkül. Bemutatjuk neked az új modelleket, amelyek tökéletesen illenek az idei nyár stílusához.  Választod a hallhatatlan  pilóta stílusú napszemüveget vagy a „lenon szemüveget“, vagy inkább valami ragyogóbbra fogadsz és inkább az új színes modelljeink egyikét választod?

Hallottál már a polarizált lencsék előnyeiről?

Néhány újdonságunk polarizált lencsével rendelkezik, amely megvédi a szemet a nagy mértékű sugárzástól és csökkenti a napsugarak kellemetlen és éles visszaverődését. A polarizált lencsét értékelni fogod a nyári sportoknál, például vezetés közben, ahol a polarizált lencsék tompítják a vakító és éles napfényt. A szemüveg mindegyik modelljét a "polarized" fekete címkével jelöltük meg, amit biztosan észreveszel.

Szín és divat!

Az új napszemüvegek elérhetőek rózsaszín, lila, kék, narancssárga, szürke, fekete és barna színben, sokféle kombinációban és kivitelben. Inkább szélesebb átlátszó vagy vékony fém szemüvegszárakat szereted? Teljesen rajtad múlik, hogy melyik stílust választod!

Kívánunk neked divatos és kellemes nyarat! A Te Vuch-od.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát