INSPIRÁCIÓ

Új pénztárcák Black Dots!

07.06.2019 ADMIN HLAVNÍ
A cikk szerzője

Új pénztárcák Black Dots!

Kétségkívül már jól ismered a Black Dots Collection-t! Igazunk van? A pénztárcák megbízhatóan óvják minden kincsed és gondoskodnak a kártyákról vagy a szerencsét hozó amulettekről! A közkedvelt Black Dots kollekció néhány új darabbal bővült, amik feltétlenül megérik a figyelmet! Felújított dizájnjuknak köszönhetően nem tudod róluk levenni szemed!

A Vuch-nál mindig új kollekciókat alkotunk, eredeti dizájnnal, felújítjuk termékeinket, hogy minél jobban megfeleljenek nektek, legjobb vásárlóinknak! Mivel valóban fontosak vagytok számunkra és élvezzük a kreativitást!

Örömmel bővítettük ki Black Dots kollekciónkat öt nagy és három kicsi pénztárcával, amelyek első látásra elvarázsolnak. Reggel, táskád tartalmának ellenőrzésekor, táskádban egy pöttyös gyönyörűségnek a Vuch-tól saját, kitüntetett helye lesz!

 

A pénztárcák magukra vonnak minden szempárt közeledben, a nagyob színes pontoknak és tarka színeknek köszönhetően! Figyelemfelkeltő kombináció, mit mondasz? És a kaland csak itt kezdődik! A belső részét nagy zseb alkotja villámzárral az érmékre, két nagy tágas zseb bankjegyekre és rekeszek kártyákra! Most már rend lesz pénztárcádban, mit szólsz?

A kis táskák tulajdonosaira is gondolunk, ezért a Black Dots kollekcióban kisebb méretű pénztárcák is találhatók, amelyek pontocskái épp oly elbűvölők, mint nagyobb társaiké! Három színből is választhatsz! Tetszik?

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok