INSPIRÁCIÓ

Új pénztárcák Black Dots!

07.06.2019 ADMIN HLAVNÍ
A cikk szerzője

Új pénztárcák Black Dots!

Kétségkívül már jól ismered a Black Dots Collection-t! Igazunk van? A pénztárcák megbízhatóan óvják minden kincsed és gondoskodnak a kártyákról vagy a szerencsét hozó amulettekről! A közkedvelt Black Dots kollekció néhány új darabbal bővült, amik feltétlenül megérik a figyelmet! Felújított dizájnjuknak köszönhetően nem tudod róluk levenni szemed!

A Vuch-nál mindig új kollekciókat alkotunk, eredeti dizájnnal, felújítjuk termékeinket, hogy minél jobban megfeleljenek nektek, legjobb vásárlóinknak! Mivel valóban fontosak vagytok számunkra és élvezzük a kreativitást!

Örömmel bővítettük ki Black Dots kollekciónkat öt nagy és három kicsi pénztárcával, amelyek első látásra elvarázsolnak. Reggel, táskád tartalmának ellenőrzésekor, táskádban egy pöttyös gyönyörűségnek a Vuch-tól saját, kitüntetett helye lesz!

 

A pénztárcák magukra vonnak minden szempárt közeledben, a nagyob színes pontoknak és tarka színeknek köszönhetően! Figyelemfelkeltő kombináció, mit mondasz? És a kaland csak itt kezdődik! A belső részét nagy zseb alkotja villámzárral az érmékre, két nagy tágas zseb bankjegyekre és rekeszek kártyákra! Most már rend lesz pénztárcádban, mit szólsz?

A kis táskák tulajdonosaira is gondolunk, ezért a Black Dots kollekcióban kisebb méretű pénztárcák is találhatók, amelyek pontocskái épp oly elbűvölők, mint nagyobb társaiké! Három színből is választhatsz! Tetszik?

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát