INSPIRÁCIÓ

A Tendency Collection újdonságait látván nőni fog lelkesedésed tendenciája

16.01.2020 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Azt mondod, hogy szükséged van egy új pénztárcára? Egyetértünk, hiszen mi is nagyon jól tudjuk, hogy egy új pénztárca mindig jól jön. Ha pedig a színe is szép, akkor tényleg nincs itt miről gondolkodni. A Tendency kollekció újdonságai okkal dicsekednek gyönyörű színükkel és kifinomult részleteikkel. Most bemutatkozhattok egymásnak.  

A Tendency Collection pénztárcái

Egyediek, praktikusak és úgy vannak megtervezve, hogy örömet szerezzenek neked minden vásárlás során. A Tendency kollekció pénztárcáiról van szó, melyeknek egy céljuk van: Megszerezni szívedet. Akár egy klasszikus darabot vagy a forró újdonságaink egyikét választanád ki, már most örülhetsz a sok praktikus zsebecskének, melyeknek köszönhetően pénztárcában minden könnyedén el fog férni.

Újdonságok, melyeknek nem akarsz majd ellenállni

A Tendency Collection új pénztárcáit egyedi színvilág jellemzi. Előnyük a praktikus három részes kialakításban, akár 12 kártyatartóban és fotórekeszben, kapcsos zsebben és a VUCH kártyában rejlik, amelynek hasznát veheted elvesztés esetében.

Floria pénztárca

Egy fekete pénztárca is lehet figyelemfelkeltő. Leginkább akkor, ha rózsaszín részletek díszítik. Vajon téged is elvarázsol a Floria pénztárca?

Martyna pénztárca

Ez aztán a szín! Neked is ez jutott először eszedbe a Martyna pénztárcát látván? Ezt teljes mértékben megérjük, hiszen a színe valóban különleges.

Rózsaszín-lila csábítás

Ha imádod a rózsaszínt és a lilát, akkor az a triumvirátus csakis neked szól: Casia, Romie és Dina. Casie egy hihetetlen csillag, Romie egy lágy lélek és Dina az extravagáns kishölgy.

Az ajándékcsomagolás egy jó ötletnek bizonyul karácsony előtt

Szeretnél valakit meglepni egy VUCH pénztárcával, de nem szeretsz ajándékot csomagolni? Nem is muszáj. A pénztárcát egy szép ajándékcsomagolásban kézbesítjük.

Szerezz magadnak örömet és dobjuk fel együtt a hideg napokat! Mondjuk egy új pénztárcával. A Tendency Collection melyik újdonsága vált új kedvenceddé?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei? Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei?
Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre? Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?
Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!


Válassza ki az országát