INSPIRÁCIÓ

ÚJ Vuch hátizsákok: elegáns, játékos és stílusos

19.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az új VUCH hátizsákok ötvözik a táskák világának eleganciáját és a hátizsákok praktikusságát. Az eredmény Lizzie, Karina, Cloren és Gina bájos hátizsákok, amelyeket akár a hátadra dobhatsz és kirándulhatsz vele, vagy a válladra dobod és bevásárolhatsz a városban. Mi a különleges ebben a négyesben? Nézzük meg közelebbről.

Hátizsákok, amelyek illenek hozzád

Egyszerűek, de mégis képesek felhívni magukra a tekinteteket. Ez formájuknak és minimalista kialakításuknak köszönhető, amelyet arany gombok, a VUCH logó és egy arany cipzár díszít. És a színeik? Ez a képzeletbeli hab a tortán. A hátizsákok jól néznek ki a háton, de vállra dobva is.

Praktikus? Természetesen!

Lehet, hogy már észrevetted, a műhelyünkben olyan kiegészítőket tervezünk, amelyek nemcsak gyönyörűek, de a lehető legpraktikusabbak is. Ilyenek a Lizzie, Karina, Cloren és Gina hátizsákok két fő zsebbel, egy kicsivel, praktikus cipzáras zsebbel apróságokra, fejhallgató nyílással és állítható vállpántokkal. Ennek köszönhetően többféle módon is viselheti a hátizsákokat.

Melyik színt választod?

A hátizsákok négy színben kaphatók. Megtetszett a Lizzie hátizsák romantikus rózsaszín színben. Szeretnél kitűnni és a piros Karina hátizsákot viselni? Eleganciára vágysz egy fekete Cloren hátizsák formájában? Vagy első pillantásra beleszerettél a sötétkék Gina hátizsákba?

Tökéletes ajándék a stílus szerelmeseinek

Kétségtelen, hogy a stílusos hátizsákok, Lizzie, Karina, Cloren és Gina nagyszerű ajándék minden divatbolond számára. A tökéletes ajándékjelöltté nemcsak a megjelenésük teszi, hanem az is, hogy egy gyönyörű ajándékcsomagba csomagolják. A Lizzie, Karina, Cloren és Gina hátizsákok téged sem hagynak aludni? Vidítsd fel magad még ma.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok