INSPIRÁCIÓ

ÚJ Vuch hátizsákok: elegáns, játékos és stílusos

19.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az új VUCH hátizsákok ötvözik a táskák világának eleganciáját és a hátizsákok praktikusságát. Az eredmény Lizzie, Karina, Cloren és Gina bájos hátizsákok, amelyeket akár a hátadra dobhatsz és kirándulhatsz vele, vagy a válladra dobod és bevásárolhatsz a városban. Mi a különleges ebben a négyesben? Nézzük meg közelebbről.

Hátizsákok, amelyek illenek hozzád

Egyszerűek, de mégis képesek felhívni magukra a tekinteteket. Ez formájuknak és minimalista kialakításuknak köszönhető, amelyet arany gombok, a VUCH logó és egy arany cipzár díszít. És a színeik? Ez a képzeletbeli hab a tortán. A hátizsákok jól néznek ki a háton, de vállra dobva is.

Praktikus? Természetesen!

Lehet, hogy már észrevetted, a műhelyünkben olyan kiegészítőket tervezünk, amelyek nemcsak gyönyörűek, de a lehető legpraktikusabbak is. Ilyenek a Lizzie, Karina, Cloren és Gina hátizsákok két fő zsebbel, egy kicsivel, praktikus cipzáras zsebbel apróságokra, fejhallgató nyílással és állítható vállpántokkal. Ennek köszönhetően többféle módon is viselheti a hátizsákokat.

Melyik színt választod?

A hátizsákok négy színben kaphatók. Megtetszett a Lizzie hátizsák romantikus rózsaszín színben. Szeretnél kitűnni és a piros Karina hátizsákot viselni? Eleganciára vágysz egy fekete Cloren hátizsák formájában? Vagy első pillantásra beleszerettél a sötétkék Gina hátizsákba?

Tökéletes ajándék a stílus szerelmeseinek

Kétségtelen, hogy a stílusos hátizsákok, Lizzie, Karina, Cloren és Gina nagyszerű ajándék minden divatbolond számára. A tökéletes ajándékjelöltté nemcsak a megjelenésük teszi, hanem az is, hogy egy gyönyörű ajándékcsomagba csomagolják. A Lizzie, Karina, Cloren és Gina hátizsákok téged sem hagynak aludni? Vidítsd fel magad még ma.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát