MENÜ
INSPIRÁCIÓ

ÚJ Vuch hátizsákok: elegáns, játékos és stílusos

19.09.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Az új VUCH hátizsákok ötvözik a táskák világának eleganciáját és a hátizsákok praktikusságát. Az eredmény Lizzie, Karina, Cloren és Gina bájos hátizsákok, amelyeket akár a hátadra dobhatsz és kirándulhatsz vele, vagy a válladra dobod és bevásárolhatsz a városban. Mi a különleges ebben a négyesben? Nézzük meg közelebbről.

Hátizsákok, amelyek illenek hozzád

Egyszerűek, de mégis képesek felhívni magukra a tekinteteket. Ez formájuknak és minimalista kialakításuknak köszönhető, amelyet arany gombok, a VUCH logó és egy arany cipzár díszít. És a színeik? Ez a képzeletbeli hab a tortán. A hátizsákok jól néznek ki a háton, de vállra dobva is.

Praktikus? Természetesen!

Lehet, hogy már észrevetted, a műhelyünkben olyan kiegészítőket tervezünk, amelyek nemcsak gyönyörűek, de a lehető legpraktikusabbak is. Ilyenek a Lizzie, Karina, Cloren és Gina hátizsákok két fő zsebbel, egy kicsivel, praktikus cipzáras zsebbel apróságokra, fejhallgató nyílással és állítható vállpántokkal. Ennek köszönhetően többféle módon is viselheti a hátizsákokat.

Melyik színt választod?

A hátizsákok négy színben kaphatók. Megtetszett a Lizzie hátizsák romantikus rózsaszín színben. Szeretnél kitűnni és a piros Karina hátizsákot viselni? Eleganciára vágysz egy fekete Cloren hátizsák formájában? Vagy első pillantásra beleszerettél a sötétkék Gina hátizsákba?

Tökéletes ajándék a stílus szerelmeseinek

Kétségtelen, hogy a stílusos hátizsákok, Lizzie, Karina, Cloren és Gina nagyszerű ajándék minden divatbolond számára. A tökéletes ajándékjelöltté nemcsak a megjelenésük teszi, hanem az is, hogy egy gyönyörű ajándékcsomagba csomagolják. A Lizzie, Karina, Cloren és Gina hátizsákok téged sem hagynak aludni? Vidítsd fel magad még ma.

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Gondolkodj (öko)logikusan és válaszd a VUCH újrahasznosítható anyagból készült pénztárcáját Gondolkodj (öko)logikusan és válaszd a VUCH újrahasznosítható anyagból készült pénztárcáját
DEFIANCE LIMITED DEFIANCE LIMITED
Akinek van egy kis sütnivalója, az új VUCH sapikban díszeleg Akinek van egy kis sütnivalója, az új VUCH sapikban díszeleg
Tökéletes karácsonyi ajándékot keresel? Fedezd fel a VUCH karácsonyi szettjeit! Tökéletes karácsonyi ajándékot keresel? Fedezd fel a VUCH karácsonyi szettjeit!