MENÜ
INSPIRÁCIÓ

Új Crossbody vusik, amelyeknek nem tudsz ellenállni!

28.05.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ismerkedjetek meg, ők Dency, Senia, Rosette és Glora. Újak nálunk, de már most mindenki szereti őket. Örömet akartunk Neked szerezni, ezért kérésednek eleget téve kibővítettük crossbody táskáink kínálatát. Szeretjük a stílus és a praktikusság kombinációját, és az Invert Cellection ÚJDONSÁGAI épp ezzel a kombinációval rendelkeznek.

Nem csupán az atipikusan szabályos négyzetes alak miatt fogod kedvelni őket, hanem azért is, mivel hihetetlen, mennyire tágas tud lenni egy ilyen kicsi táska. A táskák dizájnja úgy lett kialakítva, hogy minden elférjen bennük, amire a nap folyamán szükséged van. Az által, hogy a táska tartja alakját, nem akad bele a nagy pénztárca és nem púposodik ki, ha sok dolgot pakolsz bele.

És ez még nem minden, a Tiéd lehet visszafogott fekete kombinációban és ragyogó nyári színekben egyaránt! Beleszerettél az élénk rózsaszínbe, ragyogó sárgába, vagy a fekete eleganciát részesíted előnyben, amely bármilyen ruhához illik?

Nincs értelme ellenállni, kell, hogy a Tiéid legyenek ezek a szépségek!

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Tökéletes karácsonyi ajándékot keresel? Fedezd fel a VUCH karácsonyi szettjeit! Tökéletes karácsonyi ajándékot keresel? Fedezd fel a VUCH karácsonyi szettjeit!
ÚJ Vuch hátizsákok: elegáns, játékos és stílusos ÚJ Vuch hátizsákok: elegáns, játékos és stílusos
Milyen kiegészítőkkel díszítheted őszi outfited? Milyen kiegészítőkkel díszítheted őszi outfited?
VUCH Újdonság: Hátizsákok (nemcsak) anyukáknak VUCH Újdonság: Hátizsákok (nemcsak) anyukáknak