INSPIRÁCIÓ

Új Crossbody vusik, amelyeknek nem tudsz ellenállni!

28.05.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ismerkedjetek meg, ők Dency, Senia, Rosette és Glora. Újak nálunk, de már most mindenki szereti őket. Örömet akartunk Neked szerezni, ezért kérésednek eleget téve kibővítettük crossbody táskáink kínálatát. Szeretjük a stílus és a praktikusság kombinációját, és az Invert Cellection ÚJDONSÁGAI épp ezzel a kombinációval rendelkeznek.

Nem csupán az atipikusan szabályos négyzetes alak miatt fogod kedvelni őket, hanem azért is, mivel hihetetlen, mennyire tágas tud lenni egy ilyen kicsi táska. A táskák dizájnja úgy lett kialakítva, hogy minden elférjen bennük, amire a nap folyamán szükséged van. Az által, hogy a táska tartja alakját, nem akad bele a nagy pénztárca és nem púposodik ki, ha sok dolgot pakolsz bele.

És ez még nem minden, a Tiéd lehet visszafogott fekete kombinációban és ragyogó nyári színekben egyaránt! Beleszerettél az élénk rózsaszínbe, ragyogó sárgába, vagy a fekete eleganciát részesíted előnyben, amely bármilyen ruhához illik?

Nincs értelme ellenállni, kell, hogy a Tiéid legyenek ezek a szépségek!

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát