INSPIRÁCIÓ

Új Crossbody vusik, amelyeknek nem tudsz ellenállni!

28.05.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ismerkedjetek meg, ők Dency, Senia, Rosette és Glora. Újak nálunk, de már most mindenki szereti őket. Örömet akartunk Neked szerezni, ezért kérésednek eleget téve kibővítettük crossbody táskáink kínálatát. Szeretjük a stílus és a praktikusság kombinációját, és az Invert Cellection ÚJDONSÁGAI épp ezzel a kombinációval rendelkeznek.

Nem csupán az atipikusan szabályos négyzetes alak miatt fogod kedvelni őket, hanem azért is, mivel hihetetlen, mennyire tágas tud lenni egy ilyen kicsi táska. A táskák dizájnja úgy lett kialakítva, hogy minden elférjen bennük, amire a nap folyamán szükséged van. Az által, hogy a táska tartja alakját, nem akad bele a nagy pénztárca és nem púposodik ki, ha sok dolgot pakolsz bele.

És ez még nem minden, a Tiéd lehet visszafogott fekete kombinációban és ragyogó nyári színekben egyaránt! Beleszerettél az élénk rózsaszínbe, ragyogó sárgába, vagy a fekete eleganciát részesíted előnyben, amely bármilyen ruhához illik?

Nincs értelme ellenállni, kell, hogy a Tiéid legyenek ezek a szépségek!

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei? Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei?
Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre? Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?
Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!


Válassza ki az országát