INSPIRÁCIÓ

Ajándékötletek szíved hölgyének

28.02.2019 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Ajándékötletek szíved hölgyének

Szent Valentin eredetileg amerikai ünnep és Európába csak kereskedelmi okok miatt terjed.   Amint elkelt az utolsó karácsonyi ajándék, máris rózsaszínben pompáznak a kirakatok. 

Éppen ezért Csehországban az emberek jobban elismerik a Nemzetközi nőnapot, amely március 8-ra esik. Tudod, hogy miért alakult ki ez az ünnep? Nem? A New York-i varrónők 1908-as sztrájkjának évfordulója alkalmából.  Ennek már jó ideje,  azonban nálunk csak 2004-ben kezdett fontos lenni.

Engedd meg, hogy emlékeztessünk arra, hogy az életünk fontos női alakjai megérdemlik, hogy az egész éven át kifejezzük az irántuk érzett szeretetünket és nagyrabecsülésünket.Az anyagi dolgok nem fontosak, azonban mit fogok ajándékozni …  Egy szerettel ajándékozott „tasi“ hatalmas örömet tud okozni! Érdekes darabokat találsz itt →  Táskák.

 

Sok plusz pontot szerezhetsz az ajándék pénztárcával is. Lehet ez kicsi, nagy, színes vagy elegáns.

Válassz hííír → Pénztárcák.

 

Ne habozz és vásárolj egy ragyogó karórát. Minden nő egy kicsit hasonlít a szarkához, és nem tudnak ellenállni a csilli-villi cuccoknak.

Minden ami csillog→ Órák.

 

Végezetül itt van egy gyöngyszem. Ez több, mint a gyöngy! Ezek a karkötők természetes ásványokból készültek, a nyakláncok és fülbevalók pedig rozsdamentes acélból.

Kukkants ide → Ékszerek.

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei? Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei?
Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre? Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?
Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!


Válassza ki az országát