INSPIRÁCIÓ

Az Impulse Collection újdonságai: Táskák, amelyek új impulzust adnak a stílushoz

18.11.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Egy új impulzusra vársz, amelynek köszönhetően az outfited még az eddiginél is tökéletesebb lesz?  Nem hiába mondják, hogy a táska a ruhatár alapja. Ha olyan táskát szeretnél, amely praktikus és fantasztikusan néz ki, ne hagyd figyelmen kívül a VUCH Impulse kollekció új táskáit. Vess rájuk egy pillatást.

Impulse Collection

Az Impulse Collection táskái különlegességükkel meggyőznek az első pillantásra, megnyernek maguknak színeikkel valamint praktikusságukkal. Ha számodra elengedhetetlen a nagyterű táska, amelybe sok minden belefér, ne felejtsd el megnézni a Skyent és Sebela táskákat. Előnyben részesíted a sportos crossbody táskákat? Akkor az újdonságainknak biztosan örülni fogsz.

Miért vegyél crossbody táskát?

Utazáshoz vagy buliba A praktikus crossbody táskát értékelni fogod mindenhol, ahol szükséged van arra, hogy szabad kezed legyen. A praktikus vállon áttehető pántnak köszönhetően nem is fogod tudni, hogy táskád van, de hidd el, hogy mivel az Impulse Collection  táskáról van szó, ezért a környezeted garantáltan észre fogja venni.

Bailey táska az ősz színében

Melyik táska illik jobban asz őszre, mint a szép barna színű? A VUCH díszlogóval ellátott  Bailey táska kicsi, praktikus és biztosan mindenki észreveszi.

Halvány rózsaszín Norah táska

Szeretnéd kiemelni nőiességedet és gyengédségedet? Akkor a szürke részletekkel rendelkező világos rózsaszín Norah táska különleges kiegészítő lesz, bárhová is menjél.

Szenvedélyesen piros Madeline táska

Egyetértesz azzal, hogy a kiegészítők feltűnőek és magukra vonzzák a figyelmet? Ennek a követelménynek a piros Madeline táska pontosan megfelel.

Táskák ajándékcsomagolásban

Tudtad, hogy mindegyik VUCH táska ajándékcsomagolásban érkezik? Minden táska ajándék dobozban és táskában. Így könnyen tökéletes ajándék lesz belőle, nemcsak a fa alatt.

Megtetszett valamelyik táska az Impulse Collection-ből? Szerezz örömet most vagy próbálj meg szólni a Jézuskának…

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra


Válassza ki az országát