INSPIRÁCIÓ

Az Impulse Collection újdonságai: Táskák, amelyek új impulzust adnak a stílushoz

18.11.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Egy új impulzusra vársz, amelynek köszönhetően az outfited még az eddiginél is tökéletesebb lesz?  Nem hiába mondják, hogy a táska a ruhatár alapja. Ha olyan táskát szeretnél, amely praktikus és fantasztikusan néz ki, ne hagyd figyelmen kívül a VUCH Impulse kollekció új táskáit. Vess rájuk egy pillatást.

Impulse Collection

Az Impulse Collection táskái különlegességükkel meggyőznek az első pillantásra, megnyernek maguknak színeikkel valamint praktikusságukkal. Ha számodra elengedhetetlen a nagyterű táska, amelybe sok minden belefér, ne felejtsd el megnézni a Skyent és Sebela táskákat. Előnyben részesíted a sportos crossbody táskákat? Akkor az újdonságainknak biztosan örülni fogsz.

Miért vegyél crossbody táskát?

Utazáshoz vagy buliba A praktikus crossbody táskát értékelni fogod mindenhol, ahol szükséged van arra, hogy szabad kezed legyen. A praktikus vállon áttehető pántnak köszönhetően nem is fogod tudni, hogy táskád van, de hidd el, hogy mivel az Impulse Collection  táskáról van szó, ezért a környezeted garantáltan észre fogja venni.

Bailey táska az ősz színében

Melyik táska illik jobban asz őszre, mint a szép barna színű? A VUCH díszlogóval ellátott  Bailey táska kicsi, praktikus és biztosan mindenki észreveszi.

Halvány rózsaszín Norah táska

Szeretnéd kiemelni nőiességedet és gyengédségedet? Akkor a szürke részletekkel rendelkező világos rózsaszín Norah táska különleges kiegészítő lesz, bárhová is menjél.

Szenvedélyesen piros Madeline táska

Egyetértesz azzal, hogy a kiegészítők feltűnőek és magukra vonzzák a figyelmet? Ennek a követelménynek a piros Madeline táska pontosan megfelel.

Táskák ajándékcsomagolásban

Tudtad, hogy mindegyik VUCH táska ajándékcsomagolásban érkezik? Minden táska ajándék dobozban és táskában. Így könnyen tökéletes ajándék lesz belőle, nemcsak a fa alatt.

Megtetszett valamelyik táska az Impulse Collection-ből? Szerezz örömet most vagy próbálj meg szólni a Jézuskának…

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok