INSPIRÁCIÓ

Karácsonyi bevásárlás? Csak stílusos pénztárcával

16.12.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Karácsonyi bevásárlásra készülsz? Akkor a kötelező felszerelés egy szép pénztárca, vele a bevásárlás kellemesebb lesz. Ugye? Akkor figyelj. Ugyanis nagyszerü ajánlatunk van számodra, tele új pénztárca modellekkel, melyek bevásárlásra lettek teremtve.Gyere, nézzük meg.

Új pénztárcák Leather Collection

Mint ahogy a Leather kollekció megnevezés is mutatja, ezek a pénztárcák 100%-os  rostos bőrből készülnek. Így örülhetsz a legjobb minőségnek és a praktikus kiegészítőnek, mely éveken keresztül szolgálatodra lesz.

Adele

A tágas Adele pénztárca örömet szerez színkombinációjával és rekeszeivel, melyek új otthon biztosítanak a kártyáidnak.

Celia 

Az egyik fele fekete, a másik kék. A Celia pénztárca kellemes meglepetést okoz az összes kidolgozott részletével.

Natalia

Melyik szín illik jobban a sötétlilához, mint a világoslila? A Natalia pénztárca megnyer téged színeivel, ezüst Vuch logójával és a rengeted hellyel a pénzeknek és kártyáknak.

Új pénztárcák Zippy Collection

A Zippy kollekció újdonságai elsősorban a színeken alapulnak és nem hiányzik az egyediség és a játékonyság sem. Légy akár a modern volalak vagy a játékos pöttyök kedvelője, biztos fogsz tudni választani.

Joselyn 

A Joselyn pénztárca az utolsó részletig ki van dolgozva. A színek tökéletes összhagját kínálja, valamint elvarázsol a VUCH felirattal és a gyöngyös díszítéssel. A pénztárca kellemes szintetikus bőrből készült.

Martys

A mély rózsaszín, színes Vuch szalagos Martys pénztárcát környezeted biztos, hogy nem hagyja figyelmen kívül. Nem csak a színei lesznek rád hatással, de a tágassága és a praktikus cipzáras zsebe is az aprópénzre.

Curly

A Curly pénztárca azon lányoknak és nőknek lett tervezve, akik szeretik a színeket. Ez a félig fekete, félig kék pöttyös szépség örömet okoz minden ránézéssel.

Starish 

Ha a fekete pénztárcát feldobjuk színes pöttyökkel, valami varázslatos születik. Tiéd lesz a mágikusan szép Starish pénztárca?

Milyen pénztárcával vágsz neki a karácsonyi vásárlásnak?

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál
Vuch a bálra Vuch a bálra
A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába A Téli Asszony újításokat hozott a Vuch világába


Válassza ki az országát