INSPIRÁCIÓ

Karácsonyi bevásárlás? Csak stílusos pénztárcával

16.12.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Karácsonyi bevásárlásra készülsz? Akkor a kötelező felszerelés egy szép pénztárca, vele a bevásárlás kellemesebb lesz. Ugye? Akkor figyelj. Ugyanis nagyszerü ajánlatunk van számodra, tele új pénztárca modellekkel, melyek bevásárlásra lettek teremtve.Gyere, nézzük meg.

Új pénztárcák Leather Collection

Mint ahogy a Leather kollekció megnevezés is mutatja, ezek a pénztárcák 100%-os  rostos bőrből készülnek. Így örülhetsz a legjobb minőségnek és a praktikus kiegészítőnek, mely éveken keresztül szolgálatodra lesz.

Adele

A tágas Adele pénztárca örömet szerez színkombinációjával és rekeszeivel, melyek új otthon biztosítanak a kártyáidnak.

Celia 

Az egyik fele fekete, a másik kék. A Celia pénztárca kellemes meglepetést okoz az összes kidolgozott részletével.

Natalia

Melyik szín illik jobban a sötétlilához, mint a világoslila? A Natalia pénztárca megnyer téged színeivel, ezüst Vuch logójával és a rengeted hellyel a pénzeknek és kártyáknak.

Új pénztárcák Zippy Collection

A Zippy kollekció újdonságai elsősorban a színeken alapulnak és nem hiányzik az egyediség és a játékonyság sem. Légy akár a modern volalak vagy a játékos pöttyök kedvelője, biztos fogsz tudni választani.

Joselyn 

A Joselyn pénztárca az utolsó részletig ki van dolgozva. A színek tökéletes összhagját kínálja, valamint elvarázsol a VUCH felirattal és a gyöngyös díszítéssel. A pénztárca kellemes szintetikus bőrből készült.

Martys

A mély rózsaszín, színes Vuch szalagos Martys pénztárcát környezeted biztos, hogy nem hagyja figyelmen kívül. Nem csak a színei lesznek rád hatással, de a tágassága és a praktikus cipzáras zsebe is az aprópénzre.

Curly

A Curly pénztárca azon lányoknak és nőknek lett tervezve, akik szeretik a színeket. Ez a félig fekete, félig kék pöttyös szépség örömet okoz minden ránézéssel.

Starish 

Ha a fekete pénztárcát feldobjuk színes pöttyökkel, valami varázslatos születik. Tiéd lesz a mágikusan szép Starish pénztárca?

Milyen pénztárcával vágsz neki a karácsonyi vásárlásnak?

Link bemásolása

Javasolt cikkek

A tökéletes táskák választéka nyárra A tökéletes táskák választéka nyárra
Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek Az új VUCH ruhák, amelyek elegáns és sportos stílushoz is illenek
VUCH babzsákok VUCH babzsákok
Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok Újdonságok a VUCH-nál a praktikus és stílusos hátizsákok