INSPIRÁCIÓ

Vedd magadra Afrikát!

05.09.2019 KRYSTÝNA HROMÁDKOVÁ
A cikk szerzője

Vedd magadra Afrikát, avagy Az állatos motívumok menőek!

Cseréld le klasszikus kiegészítőidet egy kicsit vadabbakra. Az egyszínű és uncsi napszemūvegeket hagyd otthon a fiókban, és vigyél magaddal valami merészebb állatmintás darabot! Már jó ideje népszerűek, de határozottan divatosak maradnak még egy darabig. Ha még nincs ilyen stílusú darabod, akkor itt az idő beszerezni egyet.

Az állatminta a kinézetre unalmas outfitet feldobja, megadja azt a szūkséges kis plusszot. Melyik szemūveg a kedvenced, a CATY, CHEETAH vagy GIRAFFE? Játsz egy kicsit a színekkel és a formákkal, válassz olyan napszemūveget, ahely illik az arcodhoz és a szerelésedhez!

Ne félj kísérletezni a kūlōnbōző színű változatokkal, az állatmintás szemūvegek nem kell hogy barnák legyenek. Mit szólsz a kék Jaguár napszemūveghez? Legyen az kirándulás vagy kerti parti a barátnőiddel, ha ezt a szemcsit viszed, a tōbbiek le sem fogják tudni venni a szemūket rólad. A napszemūvegek polarizált változata a szuper kūlső mellet maximális védelmet is nyújtanak a káros sugarakkal szemben. El tudsz képzelni ennél jobbat?!

Ne maradj azonban csak az állatmintás szemūvegeknél. Az outfited feldobják más kiegészítők is ugyanabban a stílusban. Figyelj a részletekre, lófarkad kōsd ōssze gepárdos gumival, a csukródon viselj afrikai karkōtőt, vagy húzz stílusos állatmintás cipőt.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei? Melyek a jó minőségű bőr pénztárca ismérvei?
Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre? Vuch travel: Milyen az ideális útitárs a repülőre?
Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre! Hogyan válassz utazótáskát: Kirándulj egyet és vidd a Vusidat a jó levegőre!
Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat! Back to szemeszter vagy mi az, ami nélkül nem kezdheted el tanulmányaidat!


Válassza ki az országát