INSPIRÁCIÓ

Vuch a bálra

22.02.2024 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Elbűvölt téged a fények szezonja és az ünnepi megjelenés? Egy Vuch táskával minden táncparketten te leszel a királynő – Az első "Szabad kérnem?"-től az utolsó, a kívánságodra játszott dalig.

A megfelelően kiválasztott táska az est kulcsfontosságú tényezője lesz. És az etikett azt mondja – minél kisebb, annál jobb. Az idei báli szezon ismét az egyszerűségre és eleganciára épít. A minimalista tervezések ötvöződnek markáns részletekkel, mint például fém alkalmazások, steppelt minták és kifinomult láncok. A színek terén a klasszikus fekete, a pasztellszínek és a merész metál színek dominálnak, amelyek drámaiságot adnak a megjelenésnek.

Hogyan válasszuk ki a tökéletest?

Számos szempont van, amelyek a választásban szerepet játszanak. A méret többé-kevésbé egyértelmű. Meg kell felelnie az alkalomnak, így játékban vannak a fém, textil vagy kombinált láncokon átvetett crossbody táskák, vagy a retikülök. Nálunk néhány nagyobb pénztárca modell tökéletesen helyettesíti őket. Maud és Nightie Nicci tökéletes példák erre.

Még egy táncoló lépéssel tovább mentünk a crossbody pánttal rendelkező pénztárcáinknál. Csak két karabiner kattintás választja el attól, hogy a tiszteletre méltó válladra akaszd és áttáncold az éjszakát.

A szín számít

Ami a színválasztást illeti, két lehetőséged van – összehangolni vagy választani egy kontrasztot, ami felkelti az érdeklődést. Példa? A semleges színekben lévő ruhákhoz tökéletesen illik egy ugyancsak semleges árnyalatokban lévő táska. De egy picit színesebb választás határozottan felhívja a figyelmet a divatstílusodra.

Míg a fekete és a metálos árnyalatok eleganciát adnak, a pasztell színek frissnek és játékosnak tűnhetnek. Pontosan mint a pöttyeink, amelyeket az aranyos Effie is büszkén visel. Ráadásul elképesztően változatos és szinte millióféleképpen hordható. Oké, legalábbis háromféleképpen – csak a fülével a kézben, csak crossbody pánttal vagy mindennel együtt.

Táncolj a portfóliónk gyémántjaival

Akár szégyenlős vagy, mint a Bejby, vagy ravasz, mint a Hamupipőke, ezek a táska kincsek soha nem fognak csalódást okozni. Bestsellereink közé tartoznak az elegáns crossbody táskák, a Fossy és a Carrie díszes részletekkel. Egyedi a felületeik kidolgozásában is. Az elegáns vaknyomás exkluzivitást kölcsönöz nekik.

A játékos lelkek számára, akik nem vetik meg a színeket, a Fossy Mini táskák lesznek az ideális táncpartner. A fekete fém részletek kombinációja a sárga, rózsaszín vagy menta színekkel azt eredményezi, hogy nem fogsz tudni elszakadni a tükörtől.

A báli szezon kiváló alkalom arra, hogy megmutasd a stílusérzékedet és ragyogj. A megfelelően választott Vuch divatkiegészítők, mint például a táskák vagy pénztárcák, az öltözékedet egy új szintre emelhetik.

 

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre A VUCH tanácsa: Hogyan válassz kézipoggyászt a repülőgépre
Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal Fotózás az újdonságokról Prága kozpontjában a Vuchlady 2023-mal
A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál A hátizsáktól a dokumentumtartókig: A férfiakra való gondolkodás a Vuchnál


Válassza ki az országát