LIFESTYLE

Hogyan űzzük el a téli fáradtságot?

16.01.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Hogyan űzzük el a téli fáradtságot?

Irigyled a medvék téli álmát, s legszívesebben te is bebugyolálnád magad paplanod melegébe, hogy csak tavasszal ébredj fel? Ha lever a téli fáradtság, bizonyára nagy hasznát veszed majd tanácsainknak, melyek ugyan nem vonzzák ide a tavaszt, azonban segítenek testednek megbírkózni a téli fáradtsággal. Légy energikus télen is!

A hideg víz felébreszt 

A hideg zuhany jótékony hatásai vitathatatlanok. A zuhany hideg és meleg vizének váltogatása jobban beindítja organizmusod, mint bármi más, s energiaáradatot biztosít számodra egész napra. Mi lenne, ha már ma egy hideg zuhannyal kezdenéd a napot.

Ébredj a kelő nap sugaraival

Amennyiben behúzott függönyök mellett alszol, tudnod kell, hogy szakértők szerint a legjobb a napkeltével együtt ébredni. Tehát, ha hálószobád inkább egy sötét odúra emlékeztet, töltsd meg minden reggel a beáradó napfénnyel. Magad is láthatod majd, mennyivel könnyeben felébredsz majd.

Válaszd a virágokat

Azt mondják, a nő, kit virágok vesznek körül, virágzik. Ez minden kétséget kizáróan igaz, azonban tény marad az is, hogy a növények nagyszerűen detoxikálják, s megújítják az állot levegőt a teremben. Mi több, nem csak kedved lesz jobb a virágok látványától, hanem üdébb és kevésbé fáradt leszel segítségükkel.

Víz, víz és megintcsak víz

Ugye rengetegszer hallottál már arról, mily fontos a víz ivása? Hát, most újra eszedbe juttatjuk. Hogyan is függ össze a víz a fáradtsággal? Abban a pillanatban, mikor a hidratáció akár két százaléknyi csökkenő tendeciát is mutat, az energia húsz százalékkal csökken. Ne feledj hát mindig magaddal vinni egy üveg vizet.

Énekelj!

Hallottál már arról, hogy a dal küzd a fáradtság ellen? Hogy nem? Énekelj egyet torkod szakadtából, s te magad fogod érezni az energiaáradatot. Ez tudományosan bizonyított tény!

 

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből! Készíts gyönyörű dekorációt és ízletes ételeket sütőtökből!
Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról


Válassza ki az országát