MENÜ
TRENDEK

Hogyan űzzük el a téli fáradtságot?

16.01.2018 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Hogyan űzzük el a téli fáradtságot?

Irigyled a medvék téli álmát, s legszívesebben te is bebugyolálnád magad paplanod melegébe, hogy csak tavasszal ébredj fel? Ha lever a téli fáradtság, bizonyára nagy hasznát veszed majd tanácsainknak, melyek ugyan nem vonzzák ide a tavaszt, azonban segítenek testednek megbírkózni a téli fáradtsággal. Légy energikus télen is!

A hideg víz felébreszt 

A hideg zuhany jótékony hatásai vitathatatlanok. A zuhany hideg és meleg vizének váltogatása jobban beindítja organizmusod, mint bármi más, s energiaáradatot biztosít számodra egész napra. Mi lenne, ha már ma egy hideg zuhannyal kezdenéd a napot.

Ébredj a kelő nap sugaraival

Amennyiben behúzott függönyök mellett alszol, tudnod kell, hogy szakértők szerint a legjobb a napkeltével együtt ébredni. Tehát, ha hálószobád inkább egy sötét odúra emlékeztet, töltsd meg minden reggel a beáradó napfénnyel. Magad is láthatod majd, mennyivel könnyeben felébredsz majd.

Válaszd a virágokat

Azt mondják, a nő, kit virágok vesznek körül, virágzik. Ez minden kétséget kizáróan igaz, azonban tény marad az is, hogy a növények nagyszerűen detoxikálják, s megújítják az állot levegőt a teremben. Mi több, nem csak kedved lesz jobb a virágok látványától, hanem üdébb és kevésbé fáradt leszel segítségükkel.

Víz, víz és megintcsak víz

Ugye rengetegszer hallottál már arról, mily fontos a víz ivása? Hát, most újra eszedbe juttatjuk. Hogyan is függ össze a víz a fáradtsággal? Abban a pillanatban, mikor a hidratáció akár két százaléknyi csökkenő tendeciát is mutat, az energia húsz százalékkal csökken. Ne feledj hát mindig magaddal vinni egy üveg vizet.

Énekelj!

Hallottál már arról, hogy a dal küzd a fáradtság ellen? Hogy nem? Énekelj egyet torkod szakadtából, s te magad fogod érezni az energiaáradatot. Ez tudományosan bizonyított tény!

 

Link bemásolása

Javasolt cikkek

Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet Ismerkedj meg más országok húsvéti receptjeivel és próbálj ki 2 egyszerű receptet
Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég? Indítsd a tavaszt minimalista ruhatárral. Hány darab elég?
A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is A szeretet sokféle lehet. Ünnepeld Valentin napon te is
A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról A legérdekesebb karácsonyi szokások a világ minden tájáról