INTERJÚK

Interjú a VUCH arcával: Ismerkedj meg Bárával és a Barušminky nevet viselő YT csatornájával

01.05.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Érdekel, hogyan válhat valaki ismert YouTuber-ré és hogy is néz ki Kubičková Bára egy átlagos napja, aki bekerült a köztudatba Barušminky nevezetű YouTube csatornájának köszönhetően, amelynek jelenleg több, mint 24 ezer követője van? Olvasd el az interjút és betekintést nyersz Bára életébe, aki mindezek mellett a VUCH arca is egyben.

 

Szia Bára, először is szeretném megkérdezni, hogyan kezdtél el filmeket készíteni?

Öt évvel azután kezdtem el videókat készíteni, hogy beindítottam egy blogot, és időközben felfedeztem, hogy egyszerűbben ki tudom fejezni gondolataimat szóban, mint írásban. Felvettem az első filmet, amely a L´Oréal egyik termékcsaládjáról szólt, feltöltöttem a YouTube-ra és a többi már magától jött.

Hogyan telnek mindennapjaid?

Ha a forgatásra gondolsz, akkor nincsenek mindennapi rutinjaim. Csak ritkán veszek fel új videót, amikor van rá időm és hangulatom, ugyanis ezek nélkül lehetetlen lenne Vlogot készíteni.

Egyébként, reggel kávé, elolvasom az e-maileket, eltöltök egy rövid időt a számítógépnél, és most a karantén idején a legtöbb időt a fiammal töltöm.

Mit szeretsz legjobban a filmkészítésben?

Azt mondanám, hogy a követőim visszajelzéseit. Nagyon sokan már évek óta figyelemmel követik munkámat és ez idő alatt virtuális ismerősökké, barátnőkké váltunk.

Egy YouTuber munkájához nemcsak a pozitív hozzászólások kötődnek, hanem a negatívak is. Hogy dolgozod fel őket?

Igazából nem foglalkozok velük annyira, x évvel ezelőtt két“lány” nagyon megsértett és akkor kiborultam, de azóta rég nem történt ehhez hasonló dolog, és számomra az az igazán fontos, amit a szeretteim mondanak, nem pedig azok véleménye, akik elbújnak az internet adta lepel mögé. Bár hasonló most a helyzet a való világban is a maszkok miatt, nemde?

Ma ez a valóságosabb, mint eddig valaha. A jelenlegi helyzetre való tekintettel feltennék még egy kérdést. Van valamilyen tipped arra, hogyan ápolhatjuk arcbőrünket mi lányok, hiszen a maszkok sok bőrproblémát okozhatnak?

Az lenne az ideális, ha nem használnánk sminket, és miután hazaértünk, megtisztítanánk az arcbőrt. De én magam sem teszem mindig ezt. Nyújtson vigasztalást a tény, hogy a pattanások ellen való harcban nem vagyunk egyedül.

Manapság sok lány álmodik arról, hogy YouTuber lesz, mit gondolsz van még igény új arcokra az internet világában?

 Lehetőségből van elég, de nem vagyok biztos abban, hogy a YouTube-on van rá kereslet. A figyelem központjába az Instagram került, ami sokkal gyorsabb, én magam sem követem figyelemmel a YT-t, követek néhány ismerőst, de nem rendszeresen, nincs rá időm. Mindenesetre, ha valaki kitalál valami újat, új témát dolgoz fel vagy egy szuper videó stílussal áll elő, semmi nem gátolja őt, hogy sikeresen legyen,

Mit ajánlanál azoknak a lányoknak, akik szintén szeretnének filmet forgatni?

Egyszerűen próbálja meg, mert ha nem próbálja ki, soha nem tudja meg, hogy működne-e a dolog vagy egyáltalán élvezné-e.

Kozmetikai szerek bemutatásán kívül videó naplókat is készítesz a VUCH számára. Hogyan kerültél ehhez a munkához? Szereted csinálni?

A Vuch-ot egy volt kolléganőmnek, Martičkának, köszönhetően ismertem meg a Vivantis-nál, ahol a marketing osztályon dolgoztam. Persze, hogy szeretem csinálni, melyik csajt ne érdekelnék a táskák? Mi több, a Vuch munkatársai nagyon jófejek.

Köszönjük az interjút, sok sikert és elégedett követőt kívánunk!

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Hogyan lehet egészségesen napozni? Néhány tipp a szakértőktől Hogyan lehet egészségesen napozni? Néhány tipp a szakértőktől
Újabb látogatáson a Vuch Ladies-eknél. Szeretnéd tudni mi történt velük? Újabb látogatáson a Vuch Ladies-eknél. Szeretnéd tudni mi történt velük?
Lucie Koutníková, énekesnő, modell és leendő ūgyvéd. Lucie Koutníková, énekesnő, modell és leendő ūgyvéd.


Válassza ki az országát