INTERJÚK

Újabb látogatáson a Vuch Ladies-eknél. Szeretnéd tudni mi történt velük?

03.01.2020 SZERKESZTŐSÉG
A cikk szerzője

Emlékszel még májusi játékunkra? Légy Te a Vuch Lady? Ha nem, elevenítsük fel közösen nyerteseinket. Vuch Ladies-t azonnal kettőt is választottunk! Aneta Pavlatová és Nikola Hašová lett a két győztes. A lányok már az első látásra elvarázsoltak, így a választás egyszerű volt.

Aneta Pavlatová

Szia Anet! A Vuchlady játéktól már eltelt egy kis idő, mivel foglalkozol jelenleg?

Az átlagos nap nálam elég őrült és hektikus. Olyan ember vagyok, akinek több kedvtelése is van és sosem unatkozom. Az idei év nagyon megterhelő, mivel pszichológiát tanulok és előttem az államvizsgák, ennek ellenére nem veszítettem tanulmányaim iránti lelkesedésemből. Ez álmaim foglalkozása és gondolom ez látható szabadidős tevékenységeimen is. A legszívesebben jótékonysági tevékenységekkel foglalkozom az utóbbi három éveben. Többségük a semily-i gyermekotthon részére, én is innen származom.  Különböző élményeket szervezek számukra, mivel úgy gondolom, ez értékesebb ajándék, mint a kézzel fogható. Az élményeket senki sem tudja elvenni. Amikor éppen nem tervezek rendezvényt, az iskola mellett gyerekekre vigyázok, Bochnice-ben gyakorlatozom vagy a fitnesz centrum portáján találtok. Sokszor járok ide kikapcsolódni is, mivel úgy gondolom, hogy a sport gyógyír mindenre.  Amikor új erőre van szükségem, barátnőmmel repülőjegyet veszünk bárhová, vagy a hegyekbe vonulunk idehaza. Sokszor nagyon nehéz a kedvtelést az iskolával és munkával összeegyeztetni, ezért igyekszem szép és vidám dolgokkal körül venni magam, amik mindig meghozzák jókedvemet, és ezek minden kétség kívül a Vuch termékek!

Mi a véleményed téli újdonságainkról? Mi fogott meg leginkább?

Vuch termékek közül választani egyet nagyon nehéz, mivel az az érzésünk, hogy mindegyikre szükségünk van. Végül is legjobban egy stílusos sapka és pénztárca fogott meg. A pontok és a kedvenc piros szín az egyértelmű választás, mivel a pénztárca a karácsonyra emlékeztet. Szintén tetszik széles kivitelezése. Mindenre van benne hely, és jól összecsukható. A szürke sapka olyan #musthave darabja a téli szezonnak. Illik sportos és elegáns öltözékhez egyaránt. Már nagyon várom, hogy előhúzzam a sétához nálunk Krkonoše-ban, ott nagy hasznát veszem majd a bemelegített Vuch sapkának.

Nikola Hašová

Szia Niky, hogy is jutottál a Vuch márkához, még mielőtt Vuchlady lettét?

Ezt a márkát már a kezdetektől ismerem, mikor is anyukám az interneten böngészve rátalál az oldalra és rendet nekem karácsonyra egy szép táskát. Ebből hagyomány lett és minden évben a karácsonyfa alatt egy szép terméküket találtam. Amikor értesültem az egyedülálló lehetőségről, hogy a Vuch arcává vállhatok, azonnal ez lett az álmom, ami valóra is vált, és ezt barátaimnak köszönhetem. Épp az Ő biztatásuk segített benne a legjobban.

Az együttműködés ideje alatt fotózáson és forgatáson vettünk részt és megünnepeltük 4. születésnapunkat is új kiállítótermünkben, Žižkov kerületben, Prágában. Az ünnepségre nem csak a teljes csapat jött el, de a meghívottak között volt mindenki, aki ezt a márkát szereti és velünk szerette volna ezt megélni. Minden a legnagyobb rendben sikerült és mindenki helyett mondhatom, hogy jobb nem is lehetett volna.

 És hogyan tetszenek téli újdonságaink? Megtaláltad köztük a kedvenc darabodat?

Az új kollekció szuper és sok ügyes kiegészítőt tartalmaz! Kezdeném a táskával, világos rózsaszín, és nem csak városi sétához fantasztikus, de báli ruhához is tökéletesen illik. A Vuch nem csak táskákkal és pénztárcákkal büszkélkedhet, kínálatukat kibővítették és termékeik között találhatók órák, ékszerek, ruházat, gyermek kollekció és sok más. Például az ezüst nyaklánc, amely felékesíti a dekoltázst és mindenhez illik. A képeket Vojta Berka barátom készítette, akinek köszönetet szeretnék mondani nem csak a képekért, hanem azért is, mert támogat.

Hivatkozás másolása

Javasolt cikkek

Hogyan lehet egészségesen napozni? Néhány tipp a szakértőktől Hogyan lehet egészségesen napozni? Néhány tipp a szakértőktől
Interjú a VUCH arcával: Ismerkedj meg Bárával és a Barušminky nevet viselő YT csatornájával Interjú a VUCH arcával: Ismerkedj meg Bárával és a Barušminky nevet viselő YT csatornájával
Lucie Koutníková, énekesnő, modell és leendő ūgyvéd. Lucie Koutníková, énekesnő, modell és leendő ūgyvéd.


Válassza ki az országát